Bolne reči oca Nine koja je poginula kod Leskovca: Moje ćerke nema i nikakvo saznanje mi je neće vratiti - Sahranićemo je u sredu

23.08.2022

08:40

0

"Posle svega nekoliko turističkih tura ona je strada,a mislim da ih nije bilo više od sedam"

Bolne reči oca Nine koja je poginula kod Leskovca: Moje ćerke nema i nikakvo saznanje mi je neće vratiti - Sahranićemo je u sredu
Nina Nićiforović - Copyright Printscreen/Facebook/Nina Niciforovic

Nina Nićiforović (34), koja je poginula u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Leskovca kada se autobus pun putnika prevrnuo, tek je počela da vodi turističke ture, rekao je njen otac Dušan.

- Ostao sam bez primerenog deteta koje je završilo fakultet, odlično govorilo engleski jezik i tražilo posao u pravnoj struci. Posle svega nekoliko turističkih tura ona je strada,a mislim da ih nije bilo više od sedam... - ispričao je za Srpski Telegraf Dušan Nićiforović, otac nastradale devojke.

On dodaje da ne znaju ništa o tome kako je došlo do udesa.

- Kako se udes desio, to ne znamo. Istražne radnje su u toku. Moje ćerke nema i nikakvo saznanje mi je neće vratiti - rekao je on i dodao:

- Obavestili su me da večeras mogu da preuzmem ćerku u Leskovcu. Sahranićemo je u sredu.

Iza poginule devojke ostao je nepoloženi pravosudni ispit, a njen kolega s Privredne akademije u Novom Sadu, na kpojoj je studirala pravo, otkriva da je uskoro htela da ga položi i potrudi se da nađe posao u struci.

- Posao u turizmu je za Ninu bio privremeno rešenje, ali siguran sam da ga je dobro radila pošto je bila puna života, uvek nasmejana i srdačna. plenila je harizmom, pozitivnim savom i predanošću zadacima koji se ispred nje nađu - kazao je njen kolega s fakultetama.

Vozaču autobusa Miletu Ž. (57) određeno je dvodnevno zadržavanje zbog udesa u kojem je Nina nastradala, a povređeno je 27 putnika, mahom iz Novog Sada i Beograda.

Policija u Leskovcu saopštila je da će protiv njega biti podnesena krivična prijava, a da će dalji tok istrage odrediti tužilaštvo. Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike