Žena (48) iz Novog Pazara ucenjivala devojčicu: Naterala je da iz kuće iznese 4.000 evra i pretila da će sve reći njenim roditeljima

21.08.2022

20:33

0

M. P. je saslušana u OJT Novi Pazar i puštena je da se brani sa slobode, ali je protiv nje podneta krivična prijava za ucenu

Žena (48) iz Novog Pazara ucenjivala devojčicu: Naterala je da iz kuće iznese 4.000 evra i pretila da će sve reći njenim roditeljima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Policija u Novom Pazaru uhapsila je ženu M.P. (48) zbog sumnje da je ucenom od devojčice (13) iznudila veću svotu novca.

Prema nezvaničnim saznanjima žena je saslušana u OJT Novi Pazar i puštena je da se brani sa slobode, ali je protiv nje podneta krivična prijava za ucenu.

- Devojčica je pre izvesnog vremena stupila u vezu sa momkom koji je godinu dana stariji od nje i koji živi u inostranstvu. Kada je otputovao u matičnu zemlju preko Instagrama joj se javila žena koja se predstavila kao njegova tetka. S obzirom da je devojčica dečaku već davala određene svote novca, tetka je počela da joj traži pare iz kuće - priča izvor Kurira i dodaje:

- Nakon što joj je maloletnica dala novac, žena je počela da je ucenjuje da će prijaviti njenim roditeljima da iznosi pare iz kuće, pa je dete odnosilo novac i ostavljalo ga na dogovorenim mestima u šupi, garaži, a jednom čak i u selu u kome živi majka M.P".

Za neverovatan slučaj se saznalo kada je otac devojčice, inače lokalni preduzetnik, otišao u policiju da prijavi krađu oko 4.000 evra iz kuće.

- Inspektorima je to bilo sumnjivo, pa su operativnim radom došli do podataka da je novac iz kuće iznela devojčica. Kriminološki tehničari su uspeli čak iz telefona da izvuku i poruke u kojima je žena devojčici tražila novac, ali i njene prepiske sa bratancem sa kojim je devojčica bila u vezi.

Kako izvor otkriva, M.P. se na saslušanju branila tvrdeći da se samo družila sa devojčicom.

- Misterija je šta se desilo sa novcem, kao i da li ga je M.P. zadržala za sebe ili ga je slala bratancu kako je pričala devojcici. Osim toga, sumnja se da je iznos koji nedostaje iz kuće veći od 4000 evra - zaključuje izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike