Ministar Selaković: "Razgovarao sam sa kolegom iz Bugarske - sva povređena deca su zbrinuta u bolnici"

14.08.2022

20:22

0

Sva povređena deca su hospitalizovana i dva ministra će biti u stalnoj vezi zbog razmene informacija o njihovom oporavku

Ministar Selaković: "Razgovarao sam sa kolegom iz Bugarske - sva povređena deca su zbrinuta u bolnici"
nikola selaković (6) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković razgovarao je večeras sa ministrom inostranih poslova Bugarske Nikolajem Milkovom o stanju putnika iz autobusa koji se prevrnuo nedaleko od Stare Zagore u Bugarskoj.

Sva povređena deca su hospitalizovana i dva ministra će biti u stalnoj vezi zbog razmene informacija o njihovom oporavku.

Ministar Milkov je preneo da u udesu nije bilo poginulih, izrazivši nadu da će roditelji uskoro moći da budu sa svojom decom.

Da podsetimo, srpski ambasador u Bugarskoj, Željko Jović, otkrio je za 24sedam stanje putnika koji su bili u autobusu koji se prevrnuo.

- Prema informaciji bugarskog ministarstva spoljnih poslova, 46 osoba je primljeno na pregled u bolnicu u Staroj Zagori, za sada nema teže povređenih, ali to će se znati tek kada bude gotov pregled svih putnika iz autobusa. Naša ambasada je u kontaktu sa svim nadležnim institucijama i čeka se zvanična informacija Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva zdravlja - rekao je Željko Jović za 24 sedam

Kako 24sedam nezvanično saznaje, deca su se vraćala sa muzičkog festivala u Bugarskoj. 

Autobus se prevrnuo na jednu stranu u jarak, kada je, kako se sumnja, vozač pokušao da pomeri sedište suvozača jednom rukom i tako izgubio kontrolu nad vozilom.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike