Oprečne informacije o nesreći u Bugarskoj: Vlasnik autobusa kaže da nema povređenih, Tužilaštvo da je dvoje u teškom stanju

14.08.2022

19:53

0

Autor: 24sedam

Milomir Jevtić, autoprevoznik i vlasnik firme koja u čijem je vlasništvu prevrnuti autobus, rekao je da jedino zna da su se deca vraćala sa folklora

Oprečne informacije o nesreći u Bugarskoj: Vlasnik autobusa kaže da nema povređenih, Tužilaštvo da je dvoje u teškom stanju
Bugarska nesreća - Copyright Facebook/BG voice

Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila u Bugarskoj, kada se prevrnuo autobus sa 48 putnika iz Srbije, među kojima su uglavnom deca, pojavile su se oprečne informacije o stanju putnika, kao i broju povređenih.

- Uzroci nesreće će se dalje utvrđivati, za sada imamo vrlo malo informacija. Ono što znamo jeste da je dvoje dece u teškom zdravstvenom stanju - rekla je za BTV Sijka Mileva, glavni portparol Tužilaštva.

Ona je dodala da se prevrnuo autobus šabačkih registarskih tablica.

Facebook/BG voice
 

Milomir Jevtić, autoprevoznik i vlasnik firme koja iznajmljuje autobuse, rekao je da u ovoj nezgodi "na sreću nema stradalih, niti teže povređenih".

On je rekao da jedino što zna jeste da su se deca vraćala sa folklora iz Bugarske.

- Koliko sam upoznat, samo dvoje, troje dece ima ogrebotine. Na sreću. Ni ja više ništa ne znam - rekao je Jevtić, piše Telegraf.rs.

Foto:Printskrin/Jutjub
 

Među povređenima je i vozač autobusa. U vozilu je bilo skoro 50 ljudi. U njemu je, prema prvim podacima, prema spisku, prijavljeno 48 putnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike