"Nisam ti verovala kad si rekao da ćeš videti našu Kasiju prvi": Dirljiv oproštaj Strahinjine bivše od ubijenog mladića!

12.08.2022

15:20

0

Autor: D.A.

"Ti? Stena? Nju prvi da vidiš? To je nemoguće"

"Nisam ti verovala kad si rekao da ćeš videti našu Kasiju prvi": Dirljiv oproštaj Strahinjine bivše od ubijenog mladića!
Strahinja markovic kraljevo - Copyright Foto: Facebook/Printscreen

Bivša devojka Strahinje Markovića (23), koga je sinoć ubio Milan T. (24) u Kraljevu, oprostila se od njega potresnom objavom na društvenoj mreži Instragram.

- Ma kakvi bili, tvrdoglavi, detinjasti, jedini spas mi je bio to što si bar živ, što nar imamo nešto zajedničko do kraja života, iako nismo zajedno. I poslednji put kada si mi rekao "Videću ja našu Kasiju prvi", nisam ti verovala, prosto moj mozak nije mogao da prihvati - napsisala je nesrećna devojka na instagramu i dodala:

- Ti? Stena? Nju prvi da vidiš? To je nemoguće. Živote ku*vo raspala - napisala je ona na zajedničkoj slici sa njihovom tragično nastradalom ćerkom.

Podsetimo, Strahinja je uboden nožem, negde oko dva sata ujutru nakon kraće verbalne raspravesa Milanom T., a preminuo je u tri sata na Hirurškom odeljenju bolnice u Kraljevu.

A nihova ćerka, devojčica Kasija preminula je nakon što je pala kroz prozor zgrade stana u kom je živela sa majkom u decembru prošle godine. Uprkos naporima lekara i njenoj borbi, izdahnula je dva dana nakon pada, a sada ih je zadesila još jedna tragedija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike