Nastavnik koji je napadnut palicom: Ulazio sam u školu, kad sam osetio udarac (VIDEO)

22.10.2020

07:13 >> 13:00

0

Napadač je jutros oko sedam časova nastavniku prišao s leđa, udario ga i pobegao. Napad snimile kamere

Nastavnik koji je napadnut palicom: Ulazio sam u školu, kad sam osetio udarac (VIDEO)
Copyright Printscreen/Google map/IST Media

Profesora srednje škole u Boru Dragana Miladinovića jutros je zasad nepoznata osoba napala palicom u dvorištu škole, saznaje 24sedam.

U pitanju je nastavnik srednje Tehničke škole u Boru. Kako saznajemo, njemu je jutros, oko sedam sati, prišao napadač koji mu je zadao jedan udarac predmetom u predelu leve noge.

U Policijskoj upravi u Boru rečeno nam je da je Hitna pomoć prijavila policiji da su muškarcu (58) konstatovane povrede na nozi.

U Hitnoj pomoći u Boru rečeno nam je da je nastavnik sam došao u dom zdravlja, da ima posekotinu na levoj butini i da je prevezen u Opštu bolnicu u Boru radi daljeg zbrinjavanja.

Miladinović Foto: Facebook

Portal 24sedam kontaktirao je i s Tehničkom školom u Boru, gde nam se javila direktorka Sanja Apostolov i rekla da ne može da daje izjave povodom ovog događaja i dodala da je policijski uviđaj u toku.

– Ne znam ko bi mene mogao da napadne. Ulazio sam u školu, kada sam osetio udarac. Pokušao sam da stignem napadača, ali u tome nisam uspeo – rekao je Miladinović za “Novosti”.

Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja i traga za počiniocem. Slučaj je u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Boru.

Portal Istmedia naveo je da se sumnja da je profesora napao jedan od učenika.

Kako se vidi na sigurnosnoj kameri, napadač je nastavniku prišao s leđa, zadao mu udarac palicom u nogu, a zatim pobegao. Nastavnik je potrčao za njim, ali je ovaj uspeo da pobegne.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike