U stanu držao 27 kesica, a na stolu rasute dve linije heroina: U Novom Pazaru "pao" i narko-diler i "mušterije"

04.08.2022

21:45

0

Novopazarska policija uhapsila F. K. iz tog grada zbog sumnje da jeneovlašćeno proizvodio i rasturao drogu

U stanu držao 27 kesica, a na stolu rasute dve linije heroina: U Novom Pazaru "pao" i narko-diler i "mušterije"
hapsenje prostitucija makroi (7) - Copyright printscreen/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. K. (38) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu.

Policija je protiv tridesetogodišnjeg i tridesettrogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja sumnje da su neovlašćeno držali opojnu drogu.

F. K. se sumnjiči da je prodao drogu tridesetogodišnjaku i tridesettrogodišnjaku, a pretresom stana i drugih prostorija koje koristi, pronađeno je 27 kesica sa heroinom, kao i dve linije heroina rasute po stolu.

Policija je prethodno noćas u Kosančićevoj ulici u "škodi" kod tridesetogodišnjeg vozača pronašla kesicu sa manjom količinom heroina, a kod njegovog tridesetšestogodišnjeg suvozača manju količinu marihuane.

Vozaču "škode", za kog je utvrđeno da je upravljao pod dejstvom kokaina, određeno je zadržavanje od 12 časova i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, F. K. je određeno zadržavanje od 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike