Obdukcija pokazala: Nesrećna Jagoda koju je ubio rođak sekirom u glavu umrla u užasnim bolovima (FOTO/VIDEO)

28.07.2022

06:47

0

Posle zločina Milorad M. je uhapšen

Obdukcija pokazala: Nesrećna Jagoda koju je ubio rođak sekirom u glavu umrla u užasnim bolovima (FOTO/VIDEO)
zemun branka plecasa ubistvo 2407 2022 foto ms (15) - Copyright 24sedam/M.S

 

Stravičan zločin u Zemunu, koji se dogodio pre četiri dana, kada je Milorad M. usmrtio svoju ujnu Jagodu Savić, zavio je u crno porodicu Savić.

Posle zločina Milorad M. je uhapšen određeno mu je policijsko zadržavanje. Ujnu Jagodu ubio je u dvorištu porodične kuće sa više udaraca sekirom po glavi.

Prema prvim nezvaničnim podacima, rezultati obdukcije pokazuju da je ova Zemunka umrla u jezivim bolovima, pošto joj je sekirom smrskana lobanja.

.

Milorad je tog dana čekao da nesrećna žena završi sa kućnim poslovima, a onda joj je presudio.

- Osumnjičenom je nesrećna žena bila ujna. Udarao ju je po sredini glave sekirom. Muž i sin su u njihovoj kući na moru u Crnoj Gori, a ona se juče vratila. Kao da je nesrećna sudbina tako htela. Nedeljama su bili na moru, jer tamo imaju kuću Javljeno im je šta se dogodilo i da im je majka, odnosno supruga ubijena. Jadni ljudi - rekla je jedan od komšinica raniej za 24sedam. 

Policija je brzo stigla u dvorište u kom se dogodio krvavi pir, a tada se napadač dao u bekstvo.On je bežeći od policije sebe posekao sekirom po vratu. Vrlo brzo je uhvaćen i prevezen u bolnicu kolima Hitne pomoći. 

Saslušan

Osumnjičeni je na saslušanju priznao delo koje mu se stavlja na teret i izneo je svoju odbranu, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Miloradu M. se na teret stavlja krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Kako se saznaje, Milorad M. se na saslušanju branio da je sa rođacima, među kojima je bila i ujna imao sukob oko nasledstva imovine.

Ispričao je da su oni imali mašinu za čitanje misli, a da je on je iz te mašine čuo razne glasove koji su mu rekli da treba da uradi, to što je uradio.

Osuđivan je zbog preprodaje droge 2006. na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora i na istu kaznu zbog držanja droge 2019. godine.

Komšije za ubijenu imaju samo reči hvale. Oni navode da je rođak živeo u suterenu kuće, koja je u istom dvorištu kao i kuća ubijene žene. Ovaj jezivi zločin odigrao se nasred dvorišta, za stolom, a šta je prethodilo užasu još nije poznato. 

- Znam Gagu, tako smo je zvali. Često je čuvala unuke. Bila je divna žena, uvek nasmejana, pozitivna. Ovo je strašna tragedija. Njen rođak je i ranije pokazivao znake agresije. Živeo je sa majkom za koju nismo odmah znali da je umrla. Znam da ga ona nije provocirala sigurno - kaže jedna od komšinica.

O osumnjičenom komšije, inače, kažu da se čudno ponašao, da je bio asocijalan i da se ni sa kim nije družio. Tvrde da su i on i majka na neki način bili bolesni. Ona se raspravljala sa komšijama, čupala brisače sa tuđih automobila i pokazivala agresiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike