U Dunavu pronađena Ksenija? Posle svađe sa momkom nestala, 5 meseci od nje ni traga ni glasa

27.07.2022

19:40

0

Autor: S.Č.

Kako su iz porodice kazali, sumnjaju da je nestanku prethodila rasprava između Ksenije i njenog momka Aleksandra

U Dunavu pronađena Ksenija? Posle svađe sa momkom nestala, 5 meseci od nje ni traga ni glasa
ksenija lukić(1) - Copyright Facebook/Ksenija Lukić

U Dunavu kod Sremskih Karlovaca pronađeno je telo ženske osobe za koje se sumnja da je Ksenija L. iz Sremske Mitrovice. Devojka je nestala u Novom Sadu 26. februara ujutru oko tri sata, a svaki trag gubi joj se na mostu Duga u Novom Sadu, kako se sumnja, posle svađe sa dečkom.

Ronioci Žandarmerije intenzivno su tragali za nestalom, pretražujući potez od plaže Oficirac u Petrovaradinu do Beške.

U vreme nestanka bila je sa momkom, koji je Srbin, ali živi u Londonu. Ovoga puta bio je u poseti. Kako su iz porodice kazali, sumnjaju da je nestanku prethodila rasprava između njih dvoje.

Pixabay
 

Inače njen momak A. S, u danu nestanka oko 13 časova na svom profilu Fejsbuka stavio fotografiju Kseniju i napisao - "Moja voljena Ksenija, nedostaješ mi mnogo"!

- Ksenija je bila sa dečkom na Petrovaradinu. Kako nam je rekao, posvađali su se i ona je pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama - rekla je tokom potrage Ksenijina sestra.

Njen momak Aleksandar S. (42) koji je i prijavio tragediju, u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

- Jedino što znamo jeste da je juče u toku dana Aleksandar otpušten sa psihijatrije i u policiji neće da nam kažu gde je. Razumemo da je veoma potresen i mislimo da je to razlog što nam ne odgovara na pozive i poruke - navela je Ksenijina sestra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike