Austrijanac vozio kroz Srbiju 252 km na čas, Egipćanin 215: Policija hitno privela bahate vozače

24.07.2022

17:48

0

Autor: 24sedam

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja tri vozača zbog bahate vožnje

Austrijanac vozio kroz Srbiju 252 km na čas, Egipćanin 215: Policija hitno privela bahate vozače
Ilustracija - Copyright Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja tri vozača zbog bahate vožnje na srpskim putevima.

Prvobitno su isključili  iz saobraćaja muškarca (33) zbog nasilničke vožnje. Policija je presretačem, noćas, na auto-putu u Novom Beogradu, zaustavila vozača koji je upravljao vozilom „mercedes“ brzinom od 188,3 kilometra na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na čas. Takođe, alko-testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola.

TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE
 

Takođe, saobraćajni policajci su danas na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine u smeru prema Beogradu, zaustavili presretačima dvojicu vozača koji su prekršili ograničenje brzine - vozilo „rendž rover sport“ kojim je upravljao egipatski državljanin krećući se brzinom od 215,1 kilometara na čas, kao i „audi“ kojim je upravljao austrijski državljanin, koji se kretao brzinom od čak 252,8 kilometara na čas, pri ograničenju brzine od 130 kilomatara na čas.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike