Prvi detalji tragedije u Zemunu: Rođak ženi smrskao glavu sekirom dok je sedela u dvorištu (FOTO/VIDEO)

24.07.2022

12:53

0

Rođak je, navodno, posle ubistva pokušao da se zakolje

Prvi detalji tragedije u Zemunu: Rođak ženi smrskao glavu sekirom dok je sedela u dvorištu (FOTO/VIDEO)
ubistvo zemun - Copyright 24sedam/M.S

U tragediji koja se dogodila danas u dvorištu porodične kuće u Ulici Branka Plećaša u Zemunu, ubijena je starija žena, a muškarac koji je osumnjičen za monstruozan zločin je njen rođak starosti oko 40 godina, javlja naša reporterka sa lica mesta. 

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena je Jagoda Savić, koja ima između 65 i 70 godina. Njen suprug Miša i sin Vuk obavešteni su o zločinu.

Kako saznajemo, on je nesrećnu ženu udarao sekirom u glavu, sve dok joj nije smrskao lobanju.

- Osumnjičenom je nesrećna žena bila ujna. Udarao ju je po sredini glave sekirom. Muž i sin su u njihovoj kući na moru u Crnoj Gori, a ona se juče vratila. Kao da je nesrećna sudbina tako htela. Nedeljama su bili na moru, jer tamo imaju kuću Javljeno im je šta se dogodilo i da im je majka, odnosno supruga ubijena. Jadni ljudi - kaže jedan od komšinica. 

Policija je brzo stigla u dvorište u kom se dogodio krvavi pir, a tada se napadač dao u bekstvo. Kako se pretpostavlja, on je bežeći od policije sebe posekao sekirom po vratu. Vrlo brzo je uhvaćen i prevezen u bolnicu kolima Hitne pomoći. 

Na lice mesta je izašao veliki broj policajaca i inspektora, kao i forenzičari. Telo ubijene je odneto iz poordične kuće i poslato na obdukciju u Institut za sudsku meedicinu. 

Komšije za ubijenu imaju samo reči hvale. Oni navode da je rođak živeo u suterenu kuće, koja je u istom dvorištu kao i kuća ubijene žene. Ovaj jezivi zločin odigrao se nasred dvorišta, za stolom, a šta je prethodilo užasu još nije poznato. 

- Znam Gagu, tako smo je zvali. Često je čuvala unuke. Bila je divna žena, uvek nasmejana, pozitivna. Ovo je strašna tragedija. Njen rođak je i ranije pokazivao znake agresije. Živeo je sa majkom za koju nismo odmah znali da je umrla. Znam da ga ona nije provocirala sigurno - kaže jedna od komšinica.

O osumnjičenom komšije, inače, kažu da se čudno ponašao, da je bio asocijalan i da se ni sa kim nije družio. Tvrde da su i on i majka na neki način bili bolesni. Ona se raspravljala sa komšijama, čupala brisače sa tuđih automobila i pokazivala agresiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike