Bolan prizor na Karaburmi! Rođeni brat poginulog Stefana grli njegov mural

24.07.2022

10:40

0

Autor: S.Č.

Stefanova majka, Nataša, oglasila se na godišnjicu smrti rečima koje paraju srce

Bolan prizor na Karaburmi! Rođeni brat poginulog Stefana grli njegov mural
mural (1) - Copyright Printscreen Facebook/N.C.P.

Devetogodišnji dečak, Stefan Balić kog je bahati vozač pre godinu dana pokosio na Karaburmi, preminuo je od zadobijenih povreda ubrzo nakon nesreće. Bol i tuga u domu njegove porodice nikada neće nestati, a njegov mlađi brat Luka teško se bori sa gubitkom brata. 

Na Fejsbuk grupi "Pravda za Stefana" osvanula je dirljiva fotografija. Na njoj se vidi mali Luka kako širi ruke i grli veliki mural svog nastradalog brata. 

Printscreen/Facebook
 

Članovi grupe bili su dirnuti ovim prizorom, želeći preminulom "anđelu da počiva u miru".

Stefanova majka Nataša se samo dan ranije, na godišnjicu smrti oglasila rečima koje paraju srce: 

- Nedostaješ nam...Tvoja ljubav, tvoje vesele oči, zagrljaji, poljupci, nestašluci...Bio si pun života, a onda je sve to neko u jednom trenu srušio. Bez tebe naš život nema smisao. U srcu nam je velika tuga i bol koji nikada neće proći. Ne vidimo ti oči i ne čujemo ti glas, ali ipak osećamo da si tu izneđu nas. Anđele naš, živiš sa nama, sa svakim našim uzdahom. I dokle god smo mi tu, TI ŽIVIŠ. - napisala je bolom skrhana majka.

Da podsetimo, 18. jula 2021. godine Stefan je nastradao od posledica stravične saobraćajna nesreće koja se dogodila  kada je na pešačkom prelazu njega, njegovog mlađeg brata (4) i oca pokosio vozač Lazar Galić, pa pobegao. On je ubrzo uhapšen i još mu se sudi. 

Građani Karaburme nakon tragedije protestovali su i blokirali Ulice Marijane Gregoran na mestu gde se dogodila nesreća, tražeči da odgovorni za smrt dečaka bude propisno kažnjen.

Koliko je ceo beogradski kraj bio potresen ovom nesrećom, najbolje pokazuje njihova borba za pravdu i pomeni malom Stefanu koji se održavaju redovno, tada sugrađani pale sveće za nastradalog mališana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike