Srbin napravio haos u Baru: Zapalio stan, pa pretukao vlasnika!

19.07.2022

15:55

0

Autor: 24sedam

On je uhapšen i priveden uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost

Srbin napravio haos u Baru: Zapalio stan, pa pretukao vlasnika!
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/Archon

Barska policija uhapsila je M.M. (64), državljanina Srbije stalno nastanjenog u Baru, osumnjičenog za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda koja su izvršena na štetu B.R. iz Bara.

Iz Uprave policije kazali su da je M.M. sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu i time nadalje pričinio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova.

- Sumnja se da je nakon podmetanja požara M.M. izašao ispred zgrade gde je sačekao oštećenog B.R., kome je oruđem nanio više povreda po telu. Po prijemu obaveštenja o navedenom događaju na lice mesta je izašla interventna grupa policije Centra bezbednosti Bar, koji su pre dolaska ekipe Službe zaštite i spasavanja, evakuisali veći deo stanara iz zgrade, između ostalog i dvoje maloletne dece koja su se nalazila u stanu koji je bio zahvaćen dimom, na drugom spratu- piše u saopštenju Uprave policije, navode Vijesti.

O događaju je obavešten tužilac koji je naložio da se lice mesta obezbeđuje do dolaska veštaka za PEH koji će zajedno sa pripadnicima policije izvršiti detaljan uviđaj na licu mesta.

- M.M. je po nalogu tužioca lišen slobode i priveden uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike