Mali Senta stigao u Palatu pravde: Daće iskaz o porukama na "Skaju" - oslobođen čuvanja tajnosti podataka

19.07.2022

09:30

0

Milenković će dati izjavu u svojstvu građanina

Mali Senta stigao u Palatu pravde: Daće iskaz o porukama na "Skaju" - oslobođen čuvanja tajnosti podataka
mali senta 0607 2022 foto sivacki (4) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Slobodan Milenković, načelnik Odeljenja za suzbijanje droga, poznat i pod nadimkom Mali Senta, stigao je u posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. On će danas dati izjavu u svojstvu građanina.

Milenković je prošle nedelje već bio u tužilaštvu kako bi se izjasnio o informacijama koje su prethodnih dana objavljene u medijima, među kojima i o toj da li je koristio aplikaciju "Skaj" sa kodnim imenom "Bokan". Trebalo je da se izjasni i o sadržaju razgovora koji su objavljeni.

Ipak, on nije želeo da govori o tome i o drugim pitanjima tužilaštva koja se tiču provere navoda bivših visokih funkcionera MUP-a, koji su objavljeni u medijima, dok se prethodno ne konsultuje i za to ne dobije odobrenja nadređenih u MUP-u.

Nakon što je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu dostavljena odluka ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da se Slobodan Milenković oslobađa čuvanja tajnosti podataka za potrebe davanja iskaza, on će se danas opet izjasniti o istim pitanjima.

Predmet u ovom slučaju nosi oznaku tajnosti "strogo poverljivo", pa se, u skladu sa Zakonom o tajnosti podstaka, detalji neće saopštavati javnosti, posebno dok traju neophodne provere.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike