Objavljen foto-robot čoveka koji ima informacije o ubistvu Envera Kolašinca: Pevač izrešetan ispred stana u Holandiji (FOTO)

15.07.2022

12:47

0

Kolašinac je brutalno ubijen 9.juna

Objavljen foto-robot čoveka koji ima informacije o ubistvu Envera Kolašinca: Pevač izrešetan ispred stana u Holandiji (FOTO)
foto-robot - Copyright MUP/Holandska policija

Pevač Enver Miki Kolašinac (43)  iz Novog Pazara brutalno je likividiran 9. juna u gradu Buhtenu, kada je nepoznati napadač pucao na njega ispred zgrade u kojoj je živeo.

Njegovo telo pronađeno je ispred garaže, a ubrzo je utvrđeno da je likvidiran hicima iz vatrenog oružja.

Podsetimo, nekoliko dana nakon zločina, holandska policija je rekonstruisala njegovo kretanje. Utvrđeno je da je pevač svojim sivim "mercedesom" došao kući između 14 i 15 sati. Kola je parkirao u garažu i razgovarao sa komšijama.

- Kolašinac je nakon toga otišao biciklom do pekare. Kupio je hleb i nije se mnogo zadržavao u pekari. Izašao je u 15.53 sata i krenuo kući. Međutim, do kuće nije došao jer je brutalno likvidiran - naveli su holandski mediji.

Objavljen foto-robot

Holandska policija zatražila je pomoć od srpske policije u istrazi ubistva, deleći fotografiju foto-robota muškarca za koga smatraju da raspolaže sa važnim informacijama u vezi sa ovim krivičnim delom. On je viđen na dan ubistva u blizini mesta događaja.

Kako se navodi, mišićave je i masivne građe, visine oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora.

Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, mole se svi građani, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011/361-7224 ili 011/3611223.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/MUP

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike