Kamere zabeležile Vučkovićev beg iz pritvora: Srbin preskočio ogradu, poljubio devojku i otišao u nepoznato! Policija još traga za njim

09.07.2022

16:11

0

Autor: D.A.

"Poljubio je i dao se u beg prema Trgu pravde"

Kamere zabeležile Vučkovićev beg iz pritvora: Srbin preskočio ogradu, poljubio devojku i otišao u nepoznato! Policija još traga za njim
Radivoje Saša Vučković profimedia copy - Copyright Profimedia/MUP

Srpski državljanin Radivoje Saša Vučković pobegao je u četvrtak iz pritvora u Hrvatskoj, a policija i dalje intenzivno traga za njim, više od 24 sata od bekstva.

Incident se dogodio oko 16 časova, kada je Vučković , koji u pritvoru čeka izručenje Italiji, istrčao iz štićenog kruga u Remetnicu, preskočio ogradu i pobegao.

Kako prenosi hrvatski "Jutarnji list", on je brzinom munje pretrčao pedesetak metara do bele ograde koja deli Trg pravde od novog zdanja koje se još gradi.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, Vučković je pre nego što je otrčao u nepoznato, poljubio žensku osobu koja je tamo navodno čekala da ga vidi.

Policajci su nakon istražnog ročišta u zagrebačkom sudu, Vučkovića izveli sa lisicama na rukama na glavni ulaz suda za stranke, iako je za pritvorenike predviđen drugi ulaz koji se nalazi nešto dalje. Nakon toga, krenuli su prema kombiju koji je bio parkiran na mestu za zaposlene u sudu i posetioce. Uz kombi su stajala dvojica policajaca, a u neposrednoj blizini jedna ženska osoba koja je, kako navodi hrvatski medij, čekala susret oči u oči s Vučkovićem.

- Čim joj se približio, poljubio je, i dao se u beg prema Trgu pravde.

Inače, nadzorne kamere zabeležile su spektakularan beg Vučkovića.

Radivoje Saša Vučković u Srbiji je poznat po otmici sina biznismena 2010. godine u kojoj je učestvovao sa više osoba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike