Uhapšeni u stanu na Zvezdari sa 250 paketića droge: Ovako su "pala" četvorica Požarevljana!

13.07.2022

11:04

0

Autor: D.A.

Njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Uhapšeni u stanu na Zvezdari sa 250 paketića droge: Ovako su "pala" četvorica Požarevljana!
zloupotrebapoložaja i pranje novca (7) - Copyright Printscreen/YouTube/MUP

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro Požarevljana, okrivljenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

Optuženi su J. S. (22), A.O. (21), K.K. (21) i S.J. (49) svi iz Požarevca, sa neprijavljenim boravištem u Beogradu, izuzev K.K. koja je imala prijavljeno boravište u glavnom gradu. Njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina. Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju.

Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optuženi su uhapšeni 14. marta u Beogradu, kada je policija u iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla 250 paketića sa opojnom drogom kanabis ukupne težine 200 grama. Sumnja se da su J.S, A.O, i K.K. i S.J. od decembra 2021. godine do 14. marta ove godine na različitim lokacijma u Beogradu prodavali marihuanu.

Po prethodnom dogovoru u stanu na Zvezdari, gde je neprijavljeno boravila S.J, oni su držali veliku količinu droge, koju su u tom stanu pakovali za dalju prodaju.

K.K. je sa konzumentima, kako se sumnja, dogovarala prodaju marohuane, a preko aplikacije "Surespot" davala uputstva A.O.i J.S. kada i koje količine droge treba da preuzmu od S.J. i lokacije na koje treba da ih isporuče kupcima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike