Uhapšen unuk iz Zmajeva: Sumnja se da je sekirom presudio dedi i njegovoj sestri!

13.07.2022

06:50

0

Mladić je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83)

Uhapšen unuk iz Zmajeva: Sumnja se da je sekirom presudio dedi i njegovoj sestri!
Policija na uviđaju u Zmajevu - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Marko P (29) iz Zmajeva, osumnjičeni za dvostruko ubistvo uhapšen je sinoć u šumi u Vršačkom bregu u Vršcu. On je zatečen u kolima koje je ukrao od pokojnog dede.

Da podsetimo, on je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).

Nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, 6.jula policija je ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva beživotna tela.

- Nesrečnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak-utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije u četvrtak pojavio na sahrani svoje sestre. Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P., kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima - rečeno je tada, dodajući da je Marko dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava, jer mu je ukrao 20.000 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike