Policija i dalje traga za ubicom: U Zmajevu sahranjeni Dragan i Zora - unuk ih usmrtio sekirom, pa pobegao!

09.07.2022

06:54

0

Policija je u kući zatekla užasan prizor - oba tela su bila u lokvama krvi

Policija i dalje traga za ubicom: U Zmajevu sahranjeni Dragan i Zora - unuk ih usmrtio sekirom, pa pobegao!
Policija na uviđaju u Zmajevu - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na seoskom groblju u Zmajevu, juče su sahranjeni Dragan Manojlović (74) i njegova sestra od ujaka Zora Dakić (83), čija su beživotna tela pronađena u sredu kasno uveče u porodičnoj kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u ovom mestu.

Za njihovu smrt osumnjičen je Manojlovićev unuk Marko P. (29), sin njegove ćerke, koji je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga. Krvavi zločin se dogodio najverovatnije 5. jula, a otkriven je dan kasnije, kada je policija došla na vrata Manojlovićevog doma, jer je njegova ćerka pozvala policiju i prijavila da ceo dan sa ocem ne može da stupi u kontakt.

Dvoje penzionera usmrćeno je udarcima sekirom, a policija je u kući zatekla užasan prizor - oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti. Stvari u kući su bile ispreturane, ali još nije poznato da li je i šta odneto. Osumnjičeni je odatle pobegao Manojlovićevom "dačijom", i za njim se traga.

- Sve se proverava, pa i mogućnost da je možda nekako uspeo da pređe granicu, mada je za to mala verovatnoća, s obzirom na to da nema ovlašćenje za korišćenje tuđeg vozila - kaže izvor upoznat sa istragom.

Meštani Zmajeva i dalje su u šoku zbog strašnog zločina, a posebno stanari Ulice Radoja Domanovića, koji s prvim mrakom zaključavaju kapije i kuće.

- Sve nas je ovo jako uznemirilo - kaže sredovečni meštanin, dodajući da porodicu osumnjičenog poznaje kao dobru, i da se nikome nisu zamerili.

- Ko zna šta se tu i kako desilo. Treba pustiti policiji da ona to utvrdi. 

Devojka osumnjičenog: Čudno se ponašao

Izjavu policiji dala je i devojka osumnjičenog Marka P., koja živi sa njim, i koja ga je poslednji put videla u utorak ujutru, kada je otišao na posao. Kako je rekla u policiji, on joj se od tada, navodno, nije javljao.

- Rekla je, navodno, da joj je i prethodno veče bio čudan i da joj se činilo da je malo psihički popustio, ali da ne zna zašto je bio tako nervozan. Ona ne veruje da je on tako nešto mogao da uradi, jer je dobar - kaže izvor blizak istrazi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike