Policija na nogama - i dalje se traga za Draganovim unukom: Ubio dedu i njegovu sestru u Zmajevu, pa pobegao džipom (FOTO/VIDEO)

08.07.2022

10:58

0

Osumnjičeni je pobegao džipom koji je ukrao od dede

Policija na nogama - i dalje se traga za Draganovim unukom: Ubio dedu i njegovu sestru u Zmajevu, pa pobegao  džipom (FOTO/VIDEO)
zmajevo ubistvo POLICIJA 0707 2022 foto sivacki (8) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Srpska policija traga za M.P. zbog sumnje da je preksinoć ubio dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83) u porodičnoj kući u Zmajevu kod Vrbasa.

Kako se sumnja, osumnjičeni je pobegao džipom koji je ukrao od dede. Njegov mobilni telefon je ugašen. Na kući postoji video nadzor koji je policija zaplenila, piše Telegraf.

Policiju je pozvala ćerka ubijenog Dragana koja je prijavila da joj se otac ne javlja na telefon.

- Na ulasku u kuću saklena ulazna vrata bila su razbijena. Na podu su nađena tela Dragana i Zore. Bile su vidljive povrede oštrim predmetom. Istragom je utvrđeno da je reč o sekiri - kaže izvor i napomonje da motiv najverovatnije koristoljublje.

Unuk je, navodno, pre godinu dana dedi Draganu ukrao 30.000 evra. Draganu su pare nestale kada ih je spremio da plati džip. On je tada prijavio policiji da su pare nestale, a oni su došli do unuka. M. P. je uhvaćen, ali deda mu je oprostio.

 

Prema rečima meštana, pre toga je deda unuku prepisao četiri jutra zemlje.

Na groblju u Zmajevu danas će biti sahranjeni Dragan i Zora.

Porodica osumnjičenog M.P. nije želela da daje izjave nakon dvostrukog ubistva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike