"Sin je došao sav iscepan kući, Zoran ga je prvi napao": Oglasio se Milošev otac, demantovao da je supruga isekla vene!

11.07.2022

12:13

0

Vlasnik pečenjare preminuo je nakon što ga je Miloš N. udario na pešačkom prelazu

"Sin je došao sav iscepan kući, Zoran ga je prvi napao": Oglasio se Milošev otac, demantovao da je supruga isekla vene!
zmajevo ubistvo POLICIJA 0707 2022 foto sivacki (4) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Otac Miloša N. (22), koji se sumnjiči da je juče oko 18 časova udarcem u glavu ubio Zorana J. (63), Slobodan, demantovao je da je njegova supruga isekla vene kada je policija došla po njihovog sina.

On je istakao i da Miloš nikada nije bio problematičan.

- Miloš je juče utrčao u kuću, bio je iscepan. Kada je ušao u kuću rekao je da ga juri neko u "bmw-u". Mislio sam da se sa tim nekim iz auta zakačio. Izašao sam i pitao tog muškarca šta je bilo, on se okrenuo i otišao - kaže Slobodan za Novosti.

Podsetimo, incident se dogodio na pešačkom prelazu u Stepojevcu, gde od petka do nedelje ne radi semafor. Navodno je Zoran, inače vlasnik pečenjare, mladiću pokazao srednji prst i opsovao majku što je rezultiralo time da ga Miloš udari pesnicom dva puta, usled čega je Zoran pao i udario glavu u nešto oštro. Mladić je pobegao sa lica mesta, a Zoran je iskrvario.

printscreen/Instagram/192.rs
 

Kako njegov otac priča, Miloš je kući više puta rekao da je zakočio kada se čovek pojavio na pešačkom prelazu, kao i da mu je svirao.

- Čovek je počeo da ga psuje, njega i porodicu. Miloš se sa strane parkirao i upitao ga u čemu je problem, čovek ga je napao, pocepao mu majicu i psovao ga. Kada mu je pocepao majicu, Miloš ga je tada udario.

Kako kaže Slobodan, njegov sin pre toga je bio u "Kolubari", na poslu, gde inače i radi.

- Miloš je rekao da je taj čovek bio pijan, jer se osećao na alkohol. Kada je taj čovek pao na trotoar, počeli su da iz kafane izlaze njegovi prijatelji, zbog čega se prepao i seo u auto i odvezao se.

Slobodan je i demantovao da je njegova supruga, a Miloševa majka, isekla vene kada je policija došla po njega.

- Njoj jeste pozlilo kada je policija saopštila da je čovek kog je Miloš udario preminuo i kada su ga uhapsili, ali nije isekla vene. Kod kuće je sada, jutros smo išli zajedno da završimo neke obaveze u Lazarevcu - rekao je Slobodan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike