Zoranov sestrić jurio ubicu: Prijatelji žrtve otkrili nove detalje zločina u Stepojevcu

11.07.2022

11:12

1

Nikola u jednom trenutku, stigao Miloša N. i upitao ga zašto beži, a hteo i da mu otme ključeve vozila

Zoranov sestrić jurio ubicu: Prijatelji žrtve otkrili nove detalje zločina u Stepojevcu
Miloš Nastić - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Zoran J. (63) ubijen je juče u Stepojevcu nakon što ga je, posle kraće rasprave, Miloš N. (22) pesnicama udario u glavu.

Kako kažu prijatelji ubijenog, Zoran je krenuo sa prijateljem do kafane "Tamnava" na piće juče oko 18 časova. Prijatelj je nekoliko sekundi pre Zorana prešao ulicu i seo u kafanu, ali Zorana nije bilo.

Zoran je, dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu, rukom pokazivao vozaču da prelazi ulicu i da je na pešačkom. Vozač ga je navodno zbog toga opsovao, a on mu je uzvratio psovku.

Ubijeni muškarac prelazio je ulicu na pešačkom prelazu, a semafor, kako tvrde meštani nije radio, jer se isključuje petkom popodne do ponedeljka ujutru.

Vozač je posle kraće rasprave parkirao svoj automobil u ulicu pored, dok je za to vreme Zoran prešao ulicu i stao ispred kafane.

Miloš je došao do njega i nokautirao ga, posle čega je čovek pao na trotoar. Usled pada zadobio je rupu na glavu, najverovatnije od sitnih kamenčića i ćoška šahta, koji je bio u blizini.

Instagram/__nasstic__m__
Miloš Nastić

Ljudi su odmah istrčali iz kafane, počeli da ga polivaju i okrenuli su ga na stranu. Na žalost, pomoći mu nije bilo. Kako kažu Zoranovi prijatelji, nesrećni čovek bio je živ nekoliko minuta, a potom je preminuo.

Miloš N., kada ga je udario, seo je u auto i odvezao se. Zoranov sestrić Nikola bio je prisutan na licu mesta i odmah je krenuo za Milošem kolima. U jednom trenutku, stigao ga je i upitao: "Što bežiš", a hteo je i da mu otme ključeve vozila.

Vozač je, međutim, pobegao, a Nikola je nastavio da ga prati do kuće. Miloš je ubrzo pobegao i od kuće, a Nikola je sve vreme bio na vezi sa policijom. Majka osumnjičenog za ubistvo nekoliko puta je zvala sina da se vrati, što je on na kraju i učinio.

Zoran je, kako tvrde meštani, bio domaćin, držao je krave, ovce, svinje, obrađivao je zemlju,a imao je i pečenjaru. Njegov sin je na moru i vraća se danas kući.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike