Detalji jezivog zločina u Stepojevcu: Miloš bio pijan i drogiran?! Majka pokušala samoubistvo kada im je policija došla na prag

11.07.2022

10:05

0

Majka je zakukala kad je policija odvela njenog sina

Detalji jezivog zločina u Stepojevcu: Miloš bio pijan i drogiran?! Majka pokušala samoubistvo kada im je policija došla na prag
sasasa - Copyright Instagram/__nasstic__m__

 

Miloš N. (22) koji je uhapšen zbog sumnje da je u Stepojevcu kod Lazarevca nakon svađe udario pešaka Zorana J. (63) koji je od udarca preminuo, uhapšen je nakon višečasovnih pregovora s policijom, a njegova majka nakon što su mu stavljene lisice isekla je vene, tvrde očevici za beogradske medije.

Prema njihovim rečima osumnjičeni je nakon što je udario nesrećnog čoveka pobegao s lica mesta.

- Miloš N. je navodno oteo auto jednom mladiću i vozio bez vozačke dozvole. Napravio je haos, udario je čoveka koji je od udarca umro i pobegao. Otišao je kući gde živi sa majkom i sestrom. Policajci su došli nakon nekog vremena kod njega i on nije želeo da se preda - kaže izvor upućen u ovaj incident.

- Govorio je da će presuditi sebi ako ga uhapse. Tada je polciija ipak uspela da uđe u kući i pregovarali su sa osumnjičenim puna tri sata. On se na kraju mirno predao, ali se njegova majka tada slomila.

Majka je zakukala kad je policija odvela njenog sina.

- Žena je uzela nož i isekla vene. Tada je nastala drama. Ekipa Hitne pomoći je brzo došla i odvela nesrećnu ženu u bolnicu. U kakvom je sad stanju, nije nam poznato. Priča se da je prilikom hapšenja osumnjičeni bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Podsetimo, Zoran J. preminuo je juče u centru Stepojevca kada je udario glavom o pločnik nakon što ga je Miloš N., kako se sumnja, dva puta udario pesnicom u glavu. Sukob se dogodio, navodno, zato što je Zoran uvredio Miloša, dok je prelazio ulicu na pešakom prelazu, a Miloš je autom dolazio iz pravca Velikih Crljena. Inače, semafor u Stepojevcu vikendom ne radi. Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor, a Više javno tužilaštvo je naredilo da se obavi obdukcija tela Zorana J.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike