Ovo je mladić (22) osumnjičen za ubistvo vlasnika pečenjare: Svađa u saobraćaju rezultirala tragedijom - Cule izdržavao celu porodicu?

11.07.2022

07:41

1

Meštani Stepojevca su u šoku

Ovo je mladić (22) osumnjičen za ubistvo vlasnika pečenjare: Svađa u saobraćaju rezultirala tragedijom - Cule izdržavao celu porodicu?
Miloš Nastić - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

M.N. (22) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, kada je nakon kraće svađe na pešačkom prelazu udario Z.J. (63) koji je pao i udario glavom najverovatnije o ivičnjak, ili kamen, te preminuo usled krvarenja.

Mladić, koji je inače iz Lazarevca, je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija vrlo brzo pronašla na osnovu snimaka sa kamera.

Z.J. je inače bio vlasnik pečenjare, poznatiji kao Cule, među meštanima. Kako pričaju, od pečenjare je izdržavao celu porodicu.

- Vikendom ne radi semafor, čovek je bio na pešačkom, treba da pređe ulicu, štagod da mu je rekao nije zaslužio da tako završi - kaže jedan od poznanika za Telegraf.

Jedan od očevidaca incidenta ispričao je da sve više liči na nesrećni splet okolnosti.

- Čuo sam svađu, to se ponekad dešava, nisam pridavao tome značaja. Svađa je kratko trajala, a onda ga je mladić udario šakom. Pao je na kamen i preminuo.

Dok drugi dodaje:

- Bio sam na svega nekoliko metara od incidenta. Sve je počelo zbog pešačkog prelaza. U jednom trenutku vozač "stila" je parkirao sa strane automobil i prišao Zoranu. Čuo sam da ga je pitao: "Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst". Udario ga je pesnicom u lice i Zoran je pao. Vozač je dao gas i pobegao. Čuo sam da je uhapšen kasnije. Zorana znamo svi kao divnog čoveka, a mladića iz okoline Lazarevca ne poznajemo - rekao je za naš portal jedan od očevidaca ubistva.

M.N. će biti saslušan sutra. Z.J. (63) je imao dvoje dece i četvoro unuka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike