Pozadina samoubistva u Lazarevcu: Vojnik (28) se obesio zbog svađe sa devojkom?

25.10.2020

08:37 >> 19:41

0

Telo profesionalnog vojnika Stevana K., pronađeno je obešeno u potkrovlju njegove porodične kuće

Pozadina samoubistva u Lazarevcu: Vojnik (28) se obesio zbog svađe sa devojkom?
Copyright Vojnik, Stevan K. Printscreen/Facebook/Charli Sheen

Vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca ubio se u potkrovlju svoje kuće, a kako nezvanično saznajemo, na taj čin se odlučio zbog svađe sa devojkom!

Poslednji selfi vojnika Stevana K. Printscreen/Facebook/Charli Sheen

Telo nesrećnog vojnika pronađeno je u četvrtak, 22. oktobra, u ranim jutarnjim satima, u potkrovlju njegove porodične kuće u lazarevačkom naselju Petka.

Prema rečima njegovih poznanika, reč je o vrednom i dobrom mladiću, a za sada se pretpostavlja da je izvršio smaoubistvo zbog problema sa devojkom.

– Radio je kao vojnik ugovorac u jednoj od pančevačkih kasarni, a u tom gradu je i stanovao. Kada je otišao kući u Lazarevac izvršio je samoubistvo. Ono što se za sada priča je da je to učinio zbog devojke. Da li su se nešto posvađali ili su raskinuli, nije poznato. Reč je o dobrom i požrtvovanom mladiću i svi smo u šoku – kaže jedan od poznanika mladića.

Stevan K. je na svom Fejsbuk profilu poslednji put postavio fotografiju 2. oktobra nasmejan u vojničkoj uniformi, a iznad nje je postavio tri zastave Srbije.

– Ništa nije ukazivalo da bi mogao tako nešto da učini, jer se nikome nije žalio da mu je teško – kaže jedan od prijatelja za 24sedam.rs koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, ovo je drugo samoubistvo pripadnika Vojske Srbije ovog meseca. A. R. pucao je 8. oktobra sebi u glavu na parkingu u kasarni “Vasa Čarapić” na Banjici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike