Tragičan kraj potrage u Kruševcu: Telo mladića (21) izvučeno iz Zapadne Morave!

05.07.2022

11:53

0

Spasioci su pretraživali sinoć reku i priobalje, ali su zbog mraka prekinuli traganje za mladićem, da bi sa potragom nastavila u jutarnjim satima

Tragičan kraj potrage u Kruševcu: Telo mladića (21) izvučeno iz Zapadne Morave!
24sedam/Katarina Mihajlović

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kruševca pronašli su u vodi telo Đ. N. (21), koji se juče utopio u Zapadnoj Moravi, u ataru sela Jasika, nezvanično prenosi RTK.

Spasioci su pretraživali sinoć reku i priobalje, ali su zbog mraka prekinuli traganje za mladićem, da bi sa potragom nastavila u jutarnjim satima.

Đ. N. se juče, u kasnim popodnevnim satima, sa svojim mlađim, petnaestogodišnjim bratom, kupao u Moravi. U jednom trenutku zahvatila ih je rečna struja. Mlađi brat je bio bliži obali i uspeo je da izađe iz reke, dok je stariji nestao ispod površine vode i posle toga više nije viđen.

O nesrećnom slučaju kruševačku Policiju obavestio je upravo mlađi brat.

Podsećamo da se, samo dan ranije, u neposrednoj blizini mesta gde je danas nestao mladić iz okoline Kruševca, u Zapadnoj Moravi utopio i stariji muškarac.

Nadležni organi apeluju na građane da se ne kupaju na neuređenim, nesigurnim i neobezbeđenim mestima, jer posledice mogu biti katastrofalne.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTK

Najčitanije Vesti