Čačak i dalje tuguje: Oslikava se mural sa likom nastradalog Nikole, njegov lik krasi zgradu u kojoj je živeo na Vinari (FOTO)

04.07.2022

09:26

0

Pored osmeha koji ga je krasio, mural je oslikan u dresu njegovog omiljenog kluba Čelsija iz Londona

Čačak i dalje tuguje: Oslikava se mural sa likom nastradalog Nikole, njegov lik krasi zgradu u kojoj je živeo na Vinari (FOTO)
1656921437_cacak-tragedija-mural-ilija-zekavica-fotorina4 - Copyright RINA

Osam dana nakon velike tragedije u kojoj su nastradala četvorica mladića, Čačak i dalje tuguje.

Stanovnici naselja Vinara u kom je živeo Nikola Zekavica već su se organizovali i počelo se sa oslikavanjem murala na zgradi u kojoj je živeo.

-Večno će živeti u našim srcima i veselog ćemo ga pamtiti jer je baš takav i bio. Pored osmeha koji ga je krasio, mural je oslikan u dresu njegovog omiljenog kluba Čelsija iz Londona, za koji je navijao. Mi koji smo ga poznavali zauvek ćemo ga pamtiti, a uz ovaj mural i generacije koje dolaze znaće da je u toj zgradi živeo i koliko nam je svima bio važan- kazao je Andrej Paunović za RINU.

Osim ovog murala u naselju Vinara, Nikolin brat, Ilija Zekavica, na Komemoraciji je izrazio inicijativu da u centru Čačka, na nekoj velikoj fasadi bude oslikan mural na kome će Ognjen, Ivan, Luka i Nikola biti zagrljeni.

 

On je dodao da je već preduzeo neke poteze kako bi ta ideja bila realizovana i povao sve ljude koji mogu da pomognu da njegova zamisao bude ostvarena.

U noći između 25. i 26. juna automobil sa registarskim oznakama Čačak se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku kada je vozač izgubio kontrolu i automobil je sleteo na levu stranu u korito reke Kamenica.

Pretpostavlja se da su pre pada udarili u drvo, isprevrtali se, pa završili u kanalu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike