Otkriveno kako je ubijen Ivan iz Velikih Trnjana: Stigli nalazi obdukcije, evo šta kaže veštak!

30.06.2022

13:41

0

Zločin kakav Srbija ne pamti otkriven je u utorak dan nakon što je u pomoćnom objektu nađeno telo Ivanove supruge Biljane

Otkriveno kako je ubijen Ivan iz Velikih Trnjana: Stigli nalazi obdukcije, evo šta kaže veštak!
Foto: Facebook/I.S.

Ivan Stojanović (40) iz sela Veliko Trnanje kod Leskovca ubijen je hladnim oružjem. Pojedini mediji navode da je u pitanju nož, dok drugi saznaju da se radi o sekiri.

Prema prvim informacijama, obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu.

Prema saznanjima, veštak se izjasnio da su rane dosta stare, piše Telegraf.

Zločin kakav Srbija ne pamti otkriven je u utorak dan nakon što je u pomoćnom objektu nađeno telo Ivanove supruge Biljane. Ona je izvršila samoubistvo.

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Leskovcu vodi istragu. Inspektori su juče obavili razgovor sa Biljaninim emotivnim partnerom.

- On u ovom trenutku nije povezan sa zločinom. Da li je Ivanu presudila supruga Biljana znaćemo nakon dodatnih veštačenja. Obavili smo razgovor sa njegovim roditeljima koji su objasnili da godinama nisu videli sina. Telo je našao Ivanov rođeni brat. On je u sklopu istrage dao iskaz- kaže sagovornik.

Biljana je, navodno, Ivanovim najmilijima govorila da je "on u Rusiji i da će se javiti". Kako je uspela da ih laže tri godine ,koliko dugo ga nisu videli, nije poznato.

Motiv zločina se utvrđuje.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti