OBRT! Rodbina sumnja da je Biljana naterana da popije otrov! Bila ucenjivana, a prsten i ključevi nađeni kod Ivanovog tela podmetnuti?

29.06.2022

15:31

0

Smatraju da to može biti i muškarac sa kojim je Biljana, navodno, imala vezu

OBRT! Rodbina sumnja da je Biljana naterana da popije otrov! Bila ucenjivana, a prsten i ključevi nađeni kod Ivanovog tela podmetnuti?
24sedam

Telo Biljane S. pronađeno je u štali u dvorištu porodične kuće. Ona je pronađena kako leži na jastuku i belom čaršafu, a njena rodbina je za 24sedam potvrdila da je tridesetosmogodišnja žena preminula od posledica trovanja i da se nije obesila.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, rodbina preminule Biljane je kivna zbog medijih natpisa i smatraju da Biljana nije ubica svog muža Ivana S. čije je telo pronađeno u podrumu iste te kuće, u buretu sa tragovima betona.

Kako su objasnili za naš portal, oni sumnjaju da je Biljanu neko naterao da popije taj otrov i da ona to nije uradila sama. Isto tako, Ivanova i Biljanina deca su u šoku zbog svega što se oko njih dešava pogotovo nakon natpisa u medijima.

Rodbina naglašava i da su verovatniji scenariji da je neko Biljani podmetnuo ubistvo i da je ucenjivao sve ovo vreme.

Nisu želili da upiru prstom ni u koga, jer, kako kažu još uvek nisu sigurni ni da je u pitanju Ivanovo telo. Međutim, smatraju da to može biti i muškarac sa kojim je Biljana navodno imala vezu, ali i neka treća osoba koja je možda ucenjivala Biljanu.

Kod tela ubijenog Ivana S. pronađeni su venčani prsten i ključevi od kuće, a to su za sada i jedini dokazi koji ukazuju na to da je telo njegovo.

Oni samo mole da se sačeka dok istraga ne utvrdi detalje, zbog dece oko kojih dežuraju radnici Hitne pomoći i koja su od stresa već primala injekcije za smirenje.

Podsetimo, prema prvim informacijama koje su se pojavile u medijima Biljana S. je izvršila samoubistvo, a telo njenog sutruga koji se pre tri godine vratio iz Rusije pronađeno je u podrumu njihove kuće. Ivana od njegovog povratka niko nije ni čuo ni video.

Takođe, prema našim saznanjima, Biljana je radila u fabrici zajedno sa čovekom iz sela Slavujevce, sa kojim je kako se sumnja bila i u ljubavnoj vezi.

BONUS VIDEO:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti