Zoran oteo partnerku, pa je mučio i sipao joj kiselinu u oči: Pala presuda za slučaj stravičnog nasilja - osuđen na 12 godina!

28.06.2022

15:17

0

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu

Zoran oteo partnerku, pa je mučio i sipao joj kiselinu u oči: Pala presuda za slučaj stravičnog nasilja - osuđen na 12 godina!
Profimedia/MUP

Osnovni sud u Pančevu osudio je na 12 godina zatvora Zorana K. jer je 24. marta oteo, zlostavljao i sipao kiselinu u oči partnerki.

Optužnim predlogom koje je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo Osnovnom sudu u Pančevu protiv Zorana K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda kada je dana 24.03.2022. godine oštećenu N.S. nakon verbalne rasprave držao zatvorenu na svirep način, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči. 

Osnovni sud u Pančevu doneo je prvostepenu presudu kojom je Zorana K. osudio na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, dok je pritvor, prethodno određen, produžio do upućivanja u Ustanovu za izdržavanje krivične sankcije.

Kako je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Zorana K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci i kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu.

Bonus video

192_rs

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti