Ovo je kafana u kojoj su bili mladići pre jezive nesreće u Čačku: U lokalu izbila svađa - intervenisala policija (FOTO)

27.06.2022

10:16

0

24sedam je na mestu jezive nesreće, a u blizini se nalazi kafana u selu Jančić. gde su pre nesreće bila četvorica mladića

Ovo je kafana u kojoj su bili mladići pre jezive nesreće u Čačku: U lokalu izbila svađa - intervenisala policija (FOTO)
kafana selo jancic cacak nesreca poginuli mladici 2706 2022 foto ljk (1) - Copyright 24sedam/Lj.K.

Četvorica mladića iz Čačka nastradala su u noći između subote i nedelje oko 2.30 sati iza ponoći kad je njihov "suzuki vitara" sleteo s mosta kod sela Jančići.

24sedam je na mestu jezive nesreće, a u blizini se nalazi kafana u selu Jančić. gde su pre nesreće bila četvorica mladića.

Prema jednoj verziji, ovde su svratili posle rođendanske žurke, i navodno je zbog svadbe među gostima intervenisala policija.

Prema drugoj verziji, svratili su prvo u ovaj lokal i odatle otišli u vikendicu gde je njihova drugarica napravila slavlje za punoletstvo, posle čega su poginuli.

24sedam/Lj.K.
 

Na mestu gde su juče ujutro, oko 9h, u selu Jančić kod Čačka pronađena tela četvorice mladića, ništa ne ukazuje na strašnu nesreću u kojoj su u trenu poginuli, osim sveća ostavljenih za pokoj njihovih duša.

Mladići iz Čačka su stradali su kada su "suzuki" mini džipom sleteli sa seoskom puta u potok, na mostu na kome decenijama nema ograde sa leve strane.

Navodno su bili pod dejstvom alkohola. Mladić koji je vozio, budući da je početnik, nije smeo da vozi nakon 23 sata, niti vozilo veće kubikaže.

Kako je ispričao za 24sedam jedan meštanin, mladići su poginuli pred zoru, a nađeni su pet ili šest sati kasnije, a prvi ih je ugledao meštani sela koji je biciklom krenuo ka gradu. Ugledao je s mosta potpuno smrskan auto i tri tela. Odmah je zvao policiju i Hitnu pomoć.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike