Osveta Pink panteru: Ubica Aleksandra Šarca i sam postao „meta“?!

27.10.2020

20:00 >> 11:16

0

Autor: Ekipa 24sedam

Nalogodavci ubistva u tržnom centru Ušće u strahu da bi napadač kojeg je policija identifikovala pomoću kamera mogao da propeva

Osveta Pink panteru: Ubica Aleksandra Šarca i sam postao „meta“?!
Copyright Aleksandar Šarac ubijen u garaži u "Ušću" Foto: 24sedam/N.Gavrilov/Instagram

Aleksandar Šarac (35), pripadnik bande „Pink panter“ koji je jutros podlegao povredama koje mu je naneo napadač na parkingu TC “Ušće”, zamerio se mnogima u podzemlju, što dodatno otežava istragu. Policija i dalje traga za Lazarom I. (23) koji se sumnjiči da je povukao oroz i koji bi mogao da potpuno rasvetli ovaj zločin, ali inspektori strahuju da još neko juri za njim!

Ovaj Kraljevčanin se sumnjiči da se 17. oktobra prikrao Šarcu na parkingu tržnog centra i ispalio mu dva hica u glavu iz pištolja sa prigušivačem. Policija ga je identifikovala zahvaljujući snimcima sa bezbednosnih kamera i krenula u potragu za njim. Posle devet dana provedenih u komi, Šarac je podlegao povredama i nije stigao da kaže ko mu je radio o glavi. Nalogodavce bi mogao da oda još jedino Lazar I., a to je ono čega se i oni plaše.

Lazara I. (23) snimile kamere Foto: Printscreen

– Šarac je znao da mu rade o glavi, zato je stalno nosio pancir i vozio blindirani „mercedes“. Nakon što je napadač identifikovan, oni koji su naručili njegovu smrt sada su u strahu da ubica ne propeva. Osim policije, sada ga traži i mafija i toga je Lazar svestan. Pitanje je ko će prvi stići do njega – kaže dobro obavešten izvor 24sedam.

“Nasmejani ubica” mu likvidirao zeta

Ubistvo na Banovom Brdu u Beogradu Printscreen/YouTube

Javnost još pamti smaknuće Šarčevog zeta Nebojše Markovića 2019. na Banovom Brdu. Za ubistvo se tereti „nasmejani ubica“ Čaba Der, a u prvi mah se verovalo da je Marković ubijen greškom umesto Šarca. Der je priznao ubistvo, ali o motivima nije pričao. Jedino je rekao da je „morao jer mu je život bio ugrožen“.

Naš sagovornik objašnjava da paralelno sa potragom za ubicom Šarca, policija vodi istragu o motivima ove likvidacije. Problem, je, kako kaže, što se “panter” zamerio mnogima.

– Ispituje se i njegova povezanost sa „škaljarskim klanom“ i njegov bliski odnos sa ekipom Luke Bojovića. Sumnja se da je Šarac bio umešan u trgovinu narkoticima i da se nekome mnogo zamerio. S druge strane, po kuloarima se priča da je „odradio“ i svoje saradnike iz bande „Pink panter“ za novac od jedne pljačke – kaže naš sagovornik.

On dodaje da je Aleksandar bio strastveni Partizanovac i da jedan pravac istrage vodi ka njegovim saborcima sa tribine. U prilog tome idu i pretnje koje je dobijao u poslednje vreme preko Instagrama na jednoj stranici posvećenoj navijačima Partizana.

– Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj. nezaštićenog – Aleksandar Šarac. Počeo je sa cinkarenjem davne 2011. kada je na 200 gr jedne supstance nađen njegov DNK, ali, naravno, neko drugi je odgovarao za to – piše u spornoj objavi na Instagramu i dodaje se da je tokom boravka u zatvoru Šarac „bio blizak sa nekim čuvarima i da je nameštao ljude“.

– Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika, kao i njegovih saradnika. Pozabavićemo se više ovim “pevačem” u narednom periodu – navodi se u postu ispod Šarčeve fotografije.

Ubica obijao trafike i krao kola

Lazar I. (23) kojii se sumnjiči za ubistvo Šarca ranije je privođen zbog krađa, krađa vozila, provala u trafike, nanošenja lakih telesnih povreda i nelegalnog oružja. Svojevremeno je jednog muškarca nožem ubo u butinu posle svađa ko će pre ući u toalet, a privođen je i zbog krađa patika iz dvorišta!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike