Markov otac u suzama: Dali su mu otkaz dok je bio u komi, nakon tri godine ne znam kako mi je sin poginuo!

25.06.2022

18:41

0

Autor: 24sedam

Pavle Kosovac iz Kraljeva ispričao da je njegov sin teško povređen na poslu 9. septembra 2019. godine, nakon čega je pao u komu

Markov otac u suzama: Dali su mu otkaz dok je bio u komi, nakon tri godine ne znam kako mi je sin poginuo!
Pavle Kosovac/Foto: Printskrin/RTV Pink

 - Stradao je dok je radio po ugovoru o privremenim poslovima. Skupljao je pokošenu travu. Tog dana je skliznuo sa prikolice traktora, nakon čega je zadobio teške povrede glave. Od 9. do 22. septemra bio je u komi, a onda je preminuo.

Ovim rečima je kroz suze Pavle Kosovac iz Kraljeva ispričao u jutarnjem programu televizije Pink da je njegov sin teško povređen na poslu 9. septembra 2019. godine, nakon čega je pao u komu, pa preminuo 13 dana kasnije. Dok je bio u bolnici dobio je otkaz, a on do danas ne zna kako mu je sin nastradao.

 Pred kamere je došao, kako je ispričao, da istera pravdu jer se sve dogodilo pre tri godine, a on ni danas ne zna istinu o smrti svog sina.

--Moj sin je imao ugovor na 4 meseca. Od 1. juna 2019. do 30. septembra 2019. godine. 9. septembra je otišao na posao, ja sam ga probudio za posao. Tamo je zadobio teške povrede, prelom lobanje, u komi je prevezen u KC, nakon čega je preminuo. Ja ni danas ne znam istinu, posle 3 godine, samo po priči - kaže on i dodaje:

- Izjavu koju je dao poslovođa, do povrede je došlo prepodne i on je sa tom povredom proveo preko 2, 3 sata. Kada se glava napunila krvlju, povraćao je i tražio vodu, poslovođa ga je stavio u kamion i odvezao u Hitnu pomoć, a radnicima je rekao da idu kući.
 

Pavle Kosovac/Foto: Printskrin/RTV Pink
 

 Kosovac tvrdi da je Markov poslovođa tada dao izjavu da se Marko popeo na traktor da nagazi travu, da mu je noga otišla preko stranice prikolice i da je pao na livadu.

 - To je sve što su mi rekli. Ali Marka su snimili, videli da mu je glava puna krvi pa su ga poslali u Kragujevac. Kada sam ja stigao u Kragujevac, lekar me je pitao: "Kako je ovaj momak povređen?", ja sam rekao ono što mi je rečeno. Doktor je na to odmahnuo glavom i rekao: "Ma, kakav traktor, kakva livada, ovo izgleda kao da je momak pao sa 50 metara visine. Ovde je došlo do pucanja lobanje, došlo je do otoka mozga, ja ne smem da otvorim glavu. Samo ovde može da pomognu njegova mladost i Bog". To su reči doktora. Nažalost, tu se završilo - kroz suze je ipričao Kosovac.

Neutešni otac kaže da ga nakon nesreće niko nije pozvao.

On je dodao da mu je jako teško što ne može da sazna šta se dogodilo kobnog dana. Javno je zamolio da se smrt njegovog sina ispita.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti