"Vidi se kako se drži za ivicu": Dečak koji je potonuo na dno bazena na intenzivnoj nezi - škola i hotel se nisu oglašavali

20.06.2022

12:10

0

Njega je nastavnica uspela da izvuče na površinu

"Vidi se kako se drži za ivicu": Dečak koji je potonuo na dno bazena na intenzivnoj nezi - škola i hotel se nisu oglašavali
profimedia-0248850452 - Copyright Profimedia

Kako nezvanično saznajemo, na snimcima sa bazena u Vrnjačkoj banji, koje je preuzela policija radi istrage, vidi se dečak kako se drži za ivicu bazena.

Podsetimo, reč je o učeniku (14) iz OŠ "Branko Radičević" iz Šida koji je juče spasen sa dna bazena.

Njega je nastavnica uspela da izvuče na površinu, a ekipa Hitne pomoći sprovela je reanimaciju i dečak je u teškom stanju prevezen u  Klinički centar u Kragujevcu.

Došli na rekreativnu 

Naime, učenik je sa školom došao na rekreativnu nastavu u hotel "Breza". Nakon dolaska, deca su  navodno sa nastavnicima odlučila da se osveže na bazenu.

Za sada nije poznato kako je dečak završio na dnu bazena, a na snimcima se navodno vidi da je bio sam. Sumnja se da je dečak neplivač.

Nakon reanimacije, prvobitno je odvezen u bolnicu u Kraljevu, gde je intubiran i ispostavilo se da je tinejdžer imao vrlo malo vode u plućima.

Dečak je potom prevezen u Klinički centar u Kragujevcu gde se nalazi na intenzivnoj nezi, u indukovanoj komi, priključen na respirator.

Kako saznaje Blic, na skeneru nema prikaza oštećenja da je dečak negde udario glavom, a nije poznato ni koliko je dugo bio pod vodom.

Iz škole i uprave hotela još se nisu oglašavali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike