Da ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo: Napadaču iz teretane na Miljakovcu određen pritvor!

23.06.2022

12:21

0

M.S. se tereti da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda

Da ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo: Napadaču iz teretane na Miljakovcu određen pritvor!
teretana pistolj copy - Copyright Profimedia/Pixabay

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana M.S. (27) iz Beograda, koji se sumnjiči da je u ponedeljak, u jednoj teretani na Miljakovcu, pucajući iz pištolja naneo tešku telesnu povredu M.D. (24), treneru u toj teretani.

Sudija je u sredu donela rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Tatjana Matić.

On je juče na saslušanju u tužilaštvu priznao da je pucao i izneo svoju odbranu.

M.S. se tereti da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda.

On je uhapšen u brzoj i efikasnoj akciji policije samo 10 minuta nakon što je 20. juna u poslepodnevnim časovima, u jednoj teretani na Miljakovcu, pucao u oštećenog muškarca nanevši mu teške telesne povrede, a nakon toga pobegao.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni je u vreme izvršenja krivičnog dela bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogvicom) od 10 meseci zbog droge i oružja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike