Poznat datum sahrane Srpkinje ubijene u Italiji: Porodica saopštila kada će se oprostiti od Lidije Miljković (VIDEO)

16.06.2022

16:10

0

Autor: 24sedam

Prema rekonstrukciji događaja, Vasiljević je prvo ubio bivšu devojku Gabrijelu, pa je sa njenim telom u kolima napravio zasedu bivšoj ženi Lidiji

Poznat datum sahrane Srpkinje ubijene u Italiji: Porodica saopštila kada će se oprostiti od Lidije Miljković (VIDEO)
Lidija Miljković ubijena u Vićenci - Copyright Printscreen/YouTube/ Local Team

Srpkinja Lidija Miljković (42) koju je brutalno ubio bivši muž Zlatan Vasiljević, biće sahranjena u petak u Skiu, objavila je njena sestra Sanja.

Podsetimo, Srpkinja Lidija Miljković i Gabrijela Serano, poreklom iz Venecuele, ubijene su u  u Vićenci. Njima je presudio bivši muž i dečko Zlatan Vasiljević, poreklom iz Bosne.

Prema rekonstrukciji događaja, Vasiljević je prvo ubio bivšu devojku Gabrijelu, pa je sa njenim telom u kolima napravio zasedu bivšoj ženi Lidiji. Presudio joj je na ulici, a onda je pobegao kolima sa lica mesta i izvršio samoubistvo.

Ono što istražitelji pokušavaju da otkriju jeste zašto je Gabrijela Serano, koja je bila nekoliko meseci u vezi sa Vasiljevićem pre nego što ga je ostavila u martu, bila sa njim u kolima. Ona se navodno u martu vratila bivšem mužu i zamolila ga za pomoć jer se plašila da će je Zoran povrediti.

Italijanski mediji preneli su da je Lidija u nedelju, tri dana pre nego što je ubijena, dobila anonimno pismo u kojoj je upozorena na opasnost. U potpisu je stajalo samo "tvoj prijatelj". Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike