Preokret u slučaju ubistva Srpkinje i Venecuelanke u Vićenci! Zlatan prvo usmrtio Gabrijelu, pa sa telom u kolima otišao da ubije i Lidiju

09.06.2022

13:26

0

Autor: D.A.

Dosadašnja istraga je pokazala da je Zlatan juče primorao Gabrijelu da pođe sa njim kada je krenuo da počini zločin

Preokret u slučaju ubistva Srpkinje i Venecuelanke u Vićenci! Zlatan prvo usmrtio Gabrijelu, pa sa telom u kolima otišao da ubije i Lidiju
vicenca italija ubistvo lidija gabrijela 2 - Copyright Printscreen/YouTube/ Local Team/Facebook

Prema najnovijim saznanjima italijanskih medija, Srbin iz Bosne i Hercegovine Zlatan Vasiljević je juče u italijanskom gradu Vićenca prvo ubio Venecuelanku sa kojom je nedavno raskinuo, Gabrijelu Serano, pa onda upucao svoju bivšu ženu, Srpkinu Lidiju Miljković, pre nego što je okrenuo pištolj na sebe.

Dosadašnja istraga je pokazala da je Zlatan juče primorao Gabrijelu da pođe sa njim kada je krenuo da počini zločin.

Naime, nakon što je ušao u automobil, muškarac je ubio Gabrijelu jednim udarcem u potiljak. Sa telom žene u kolima otišao je u Vigolo i kada je video Lidiju Miljković pucao je iz pištolja u nju.

Nakon dvostrukog ubistva, uputio se ka obilaznici Vićence i izvršio samoubistvo iz samog pištolja, koji je nezakonito zadržan.

Podsetimo, prva verzija ova dva surova ubistva iz strasti i samoubistva je bila da je Zlatan prvo ubio Lidiju pa se našao sa Gabrijelom, ubio nju, pa sebe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike