"Zakopala si nas sve kada si otišla": Sahranjena Verka Nikić, šestorica sinova poljubili kovčeg i zauvek se oprostili od majke

16.06.2022

15:56

0

Autor: 24sedam

Na večni počinak je ispratila porodica i veliki broj meštana, a prizor sina koji nosi fotografiju preminule majke potresao je sve na groblju

"Zakopala si nas sve kada si otišla": Sahranjena Verka Nikić, šestorica sinova poljubili kovčeg i zauvek se oprostili od majke
Printscreen/Facebook/Ivan Nikic

Verka Nikić (36), koja je poginula u utorak u soabraćajnoj nesreći kada je doživela srčani udar i sletela s puta, sahranjena je danas na groblju u selu Belosavci kod Topole.

Opelo preminuloj majci šestorice sinova održano je u kući, nakon čega je tužna povorka krenula ka lokalnom groblju. Ona je bila majka dečaka uzrasta od jedne do 13 godina, a starije sinove je porodica dovela na njen poslednji ispraćaj.

Na večni počinak je ispratila porodica i veliki broj meštana, a prizor sina koji nosi fotografiju preminule majke potresao je sve na groblju.

- Bila si anđeo i čuvala si svoje šestoro dece kao anđele. Bila si najbolja majka, ćerka, žena, sestra - rekla je u govoru na grobu njena sestra:

"Zakopala si nas sve kada si otišla. Uvek ćeš ostati u našim srcima, draga naša Verka."

Printscreen/Facebook/Ivan Nikic
 

 

Suprug preminule žene Ivan je tada pozvao dečake da se poslednji put oproste sa majkom, dečaci su prišli i poljubili sanduk, a onda su ih ljudi sklonili i dali im vodu.

Na sahrani niko nije skrivao suze. Verkina rođena sestra je naglas jecala i držala neutešnu majku, kojoj je u jenom trenutku pozilo.

Za Verkom žale svi i njenu sudbinu opisuju kao tragediju.

- Velika tragedija, a one se uvek dešavaju dobrim ljudima - rekao je komšija:

"To je bila domaćinska kuća, živela je sa sinovima, mužem i svekrom. Bila je vredna žena, radila je sa decom i oko bašte..."

Podsetimo, Verka je u utorak vozila majku iz bolnice, kada joj je za volanom pozlilo, sletela je s puta u obližne dvoriše, spustila je majci glavu u krilo i preminula na mestu.

Lekari su njenoj majci ukazali pomoć, a mladoj ženi, nažalost, nije bilo spasa.

kako je ispričao njen suprug, Verka je godinama imala srčanih problema i zbog toga se lečila.

Bonus video:

Igor Nobilo/24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti