Neutešan suprug majke šestoro dece koja je stradala za volanom: "Godinama je imala srčanih problema"!

15.06.2022

10:45

0

Autor: 24sedam

Prilikom dolaska ekipe Hitne pomoći lekari su mogli da konstatuju nažalost njenu smrt

Neutešan suprug majke šestoro dece koja je stradala za volanom: "Godinama je imala srčanih problema"!
ivan nikic face (2) - Copyright Printscreen/Facebook/Ivan Nikic

U naselju Ljuboselo u okolini Topole, sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Verka Nikić (36) iz sela Belosavci. Prema nezvaničnim saznanjima portala 24sedam, majka šestoro dece je nekoliko trenutaka pre nesreće doživela srčani udar za volanom i samo se sručila u krilo svoje majke, koja se naazila na mestu suvozača.

- Ženi je najverovatnije dok je upravljala automobilom pozlilo i izgubila je kontrolu nad vozilom. Prilikom dolaska ekipe Hitne pomoći lekari su mogli da konstatuju nažalost njenu smrt – navodi jedan očevidac za naš portal.

Suprug nastradale Verke, Ivan Nikić, sa kojom ima šestoro dece, naveo je za naš portal da je njegova supruga i ranije imala zdravstvenih problema.

- Godinama je imala srčanih problema, lečila se nekoliko puta i na Dedinju. Uzrok ove nesreće je najverovatnije srčani udar, idem sada za Kragujevac gde se radi obdukcija. U trenutku nesreće je sa njom u kolima bila i njena majka koja je povređena, ali nije životno ugrožena – potreseno je rekao suprug nastradale žene.

Ženi je, prema prvim rezultatima istrage, pozlilo za volanom u toku vožnje, pa je  automobilom marke "folksvagen tuareg" sletela s puta.

Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu dalo je nalog za obdukciju, kako bi se uvrdilo da li je smrt nastupila zbog zdravstvenog stanja, odnosno usled srčanog udara ili kao posledica saobraćajne nesreće.

Printscreen/Facebook/Ivan Nikic
 

Samo jedno vozilo je učestvovalo u udesu, žena je sletela sa puta, a razlozi se još utvrđuju.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila juče oko 17 časova na magistralnom putu Topola-Mladenovac. Hitna pomoć je po dolasku na lice mesta uradila reanimaciju, ali bezuspešno.

BVONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike