Umesto na proslavu mature deca idu na sahranu: Tuga u razredu mladića koji se utopio u Savi

16.06.2022

08:26

0

Istragu o tragediji na plaži Stari grad u Šapcu, u kojoj je tragično nastradao A.P. vodilo je Više javno tužilaštvo u Šapcu

Umesto na proslavu mature deca idu na sahranu: Tuga u razredu mladića koji se utopio u Savi
Aleksa Šabac - Copyright Foto: Instagram/bosk0.4

Mladić A.P. (18) koji se prekjuče utopio u Savi kod Šapca biće sahranjen danas. Tehnička škola u Šapcu, u kojoj je A.P. nedavno završio treći razred i maturirao odlučila je da odloži matursko veče koje je trebalo da se održi večeras.

Tuga je u učioniocima škole koju je pohađao A.P., a najveća među njegovim drugovima iz razreda sa kojima se do prekjuče radovao proslavi mature. Umesto da večeras zajedno proslavljaju završetak školovanja, njegovi drugovi iz razreda i cele škole, kao i nastavnici ispratiće ga u 12 časova na večni počinak, piše "Telegraf."

- Svi učenici i nastavnici su sa tugom primili vest o ovoj strašnoj tragediji. U ovom najtežem trenutku za njegovu porodicu, na ovaj način iskazujemo solidarnost sa njima i delimo njihovu bol ukoliko je to moguće - kratko su rekli drugovi nastradalog mladića.

Istragu o tragediji na plaži Stari grad u Šapcu, u kojoj je tragično nastradao A.P. prekjuče oko 16.20 časova vodilo je Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Juče je naređena obdukcija tela nesrećnog mladića, a prema saznanjima Telegrafa.rs, izveštaj patologa još nije stigao u tužilaštvo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike