Porodica se oprostila čituljama od ubijenog Aleksandra Šarca

28.10.2020

11:31 >> 11:36

0

Šarac je upucan 17. oktobra na parkingu u Tržnom centru Ušće

Porodica se oprostila čituljama od ubijenog Aleksandra Šarca
aleksandar sarac - Copyright Printscreen/YouTube

Aleksandar Šarac (35), koji je preminuo prekjuče, deset dana nakon što je upucan na parkingu u Tržnom centru “Ušće”, biće sahranjen sutra na Topčiderskom groblju u Beogradu. Od nejga su se čituljama oprostili njegovi najbliži.

Šarcu su čituju dali njegova supruga Sanja i sin Matija.

– Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu sa nama – piše u čitulji.

printscreen

Od Šarca su se oprostili i njegovi majka i očuh.

– Sine jedini, ljubavi moja, prerano si otišao telom,ali dušom si uvek uz nas bio i bićeš. Majka će i gore u raju da te čuva, kao što ćeš i ti čuvati nas. Ljubavi naša veća od života – navodi se u njihovoj čitulji.

Aleksandar Šarac Printscreen/Instagram

Čituju mu je dala i tašta Zlata, u kojoj mu se zahvalila što je njenu ćerku učinio najsrećnijom i najvoljenijom ženom.

– Hvala ti što si tvoju Sanju učinio najsrećnijom i najvoljenijom ženom. Bio si otac za primer. Borio si se sam kroz život za svoju porodicu i svog sina.

U zajedničkoj čitulji koju su dali majka Dušica, supruga Sanja, sin Matija, očuh Raša, tašta Zlata, šurak Nenad, rodbina i prijatelji poručuju se da znaju da on brine o njima i sada.

– Voljeni naš, sunce naše žarko, uzdanice i zaštitniče svoje porodice, znamo da brineš za nas iz raja, kao što ćemo i mi brinuti za tebe i tvoj nasmejan lik večno nositi u srcu, duši i mislima – stoji u ovoj čitulji.

Podsetimo, Aleksandar Šarac upucan je na parkingu u Tržnom centru “Ušće u Beogradu 17. oktobra. Sa dva metka u glavi prevezen je u Urgentni centar gde je nakon deset dana podlegao povredama. Policija je na osnovu snimka bezbednosnih kamera kao napadača identifikovala Lazara I. i za njim traga. Oružje kojim je počinjeno ubistvo pronađeno je u žbunju u blizini tržnog centra.

Pokojni Šarac je bio označen kao pripadnik “Pink Pantera”, a učestvovao je u pljački juvelirnice u Milanu. On je tri puta bio meta napada, a mediji su pisali da je vozio blindirani crni “mercedes” i na sebi je imao pancir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike