Oglasilo se tužilaštvo posle uletanja džipa Žandarmerije u trafiku: Vozač "BMW" nije imao alkohol u krvi, čeka ga krivična prijava!

12.06.2022

09:54

0

Autor: 24sedam

Prvo osnovno javno tužilaštvo naložilo i da se uradi vanredni tehnički pregled vozila

Oglasilo se tužilaštvo posle uletanja džipa Žandarmerije u trafiku: Vozač "BMW" nije imao alkohol u krvi, čeka ga krivična prijava!
policijski džip - Copyright Instagram_192.rs

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva izašao je na mesto saobraćajnog udesa na uglu ulica Svetozara Markovića i Kralja Millana, saopšteno je iz Prvog tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju, utvrđeno je da je vozilom stranih registarskih oznaka upravljao državljanin Srbije, koji je iz još nepoznatih razloga prošao kroz crveno svetlo i udario vozilo Žandarmerije koje je potom udarilo u trafiku.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tri osobe su lakše povređene. Vozač koji je izazvao udes nije imao alkohola u krvi, što je utvrđeno na licu mesta.

"Kako se radi o državljaninu Srbije sa urednim prebivalištem, krivična prijava protiv njega biće podneta redovnim putem zbog krivičnog dela ugrožavanja javnog saobraćaja", navedeno je u saopštenju.

Tužilaštvo je takođe naložilo da se uradi vanredni tehnički pregled vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike