Povređen motociklista, leteo preko haube: Stravičan udes u Trsteniku!

25.05.2022

08:36

0

Mladić sa povredom glave prebačen u kruševačku bolnicu

Povređen motociklista, leteo preko haube: Stravičan udes u Trsteniku!
hitna pomoc vozilo - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros pre 7 časova u centru Trstenika povređen je dvadesetogodišnji motociklista Vanja M. iz Grabovca. Udes se dogodio na raskrsnici ulica Radoja Krstića i Cajkine.

Mladić je sa povredama glave hitno prebačen trsteničkim sanitetom do Opšte bolnice u Kruševcu. Dijagnostika je u toku, a prema nezvaničnim informacijama, motociklista je zadobio povrede glave.

Motociklista se kretao na raskrsnici ulicom sa prvenstvom prolaza. Prema nezvaničnim informacijama, vozilo "folksvagen", kosovskih registracionih oznaka, nije se zaustavilo na kolovozu, već je pokupilo nesrećnog mladica, koji je potom preleteo preko haube

Taj vozač je, kažu, juče prvi put došao u Trstenik, ne poznaje ulice, nije stao ni na znak "stop". Nisu išli toliko brzo, ali razmere nesreće se vide na motociklu. Krv je svuda kod ivičnjaka.

Vozač automobila nije povređen, a jedino oštećenje na vozilu vidi se na prednjem delu haube. Na putu se nalazi i odvaljena registraciona oznaka.

Motociklista Vanja M. je sa povredama glave hitno transportovan sanitetom trsteničke Hitne pomoći do Opste bolnice Kruševac. Prema poslednjim informacijama, zadržan je na hirurškom odeljenju, a nezvanično, u nesreći je zadobio potres mozga i ne seća se udesa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike