Rasvetljena teška krađa kod Brusa: Iz kuće odneli plen vredan najmanje 60.000 evra!

09.06.2022

21:10

0

Uhapšeni S. M., B. P. i G. N. zbog sumnje da su počinili tešku krađu u porodičnoj kući u Gornjem Rataju

Rasvetljena teška krađa kod Brusa: Iz kuće odneli plen vredan najmanje 60.000 evra!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Osnovno javno tužilaštvo u Brusu i pripadnici Policijske uprave Kruševac i policijskih stanica Aleksandrovac i Trstenik rasvetlili su veliku krađu koja se u noći između 29.i 30.maja odigrala u Gornjem Rataju kod Aleksandrovca. Danas su uhapšeni S. M .(31) iz Trstenika i B. P. (36) iz Kapidžije kod Kruševca, dok je G. N. (52) iz Laćisleda kod Aleksandrovca takođe osumnjičen za tešku krađu, ali je već bio u pritvoru zbog drugog krivičnog dela.

Oni su, kako se sumnja, iz porodične kuće u Gornjem Rataju uzeli satove, nakit, lovačko oružje, ali i parfeme i druge razne predmete čija se vrednost procenjuje na najmanje 60.000 evra.

Veći deo ukradenih predmeta među kojima je i oružje, pronađen je prilikom pretresa B. P, kao i G. N. Sva trojica se sumnjiče za tešku krađu, dok je B. P. osumnjičen i za neovlašćenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i ekplozivnih sredstava.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i po isteku ove mere, očekuje se da budu saslušani pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Brusu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike