Sve je slutilo na zločin: Pre nego ju je ubio, Zlatan je Lidiji naručivao ljubavne pesme, a onda joj smrskao lobanju!

09.06.2022

12:43

0

Autor: 24sedam

Prijateljica ubijene Srpkinje u Vićenci tvrdi je njen bvši muž bio potpuno lud kad popije

Sve je slutilo na zločin: Pre nego ju je ubio, Zlatan je Lidiji naručivao ljubavne pesme, a onda joj smrskao lobanju!
lidija miljkovic - Copyright Printscreen/Facebook

Prijatelji Lidije Miljković, koju je juče u italijanskom gradu Vićenci likvidirao bivši suprug Zlatan Vasiljević, a potom ubio svoju devojku i sebe, tvrde da je nesrećna žena zbog njega godinama prolazila kroz pakao.

Zlatan je bivšu ženu sačekao ispred njenog posla, ubio je u kolima, pa pobegao, a nedugo potom pronađen je mrtav, a pored njega je bila i njegova nova devojka Gabrijela.

Porodična prijatejica priča da Vasiljević nikome nikada ništa loše nije učinio, ali da je umeo potpuno da se preobrati kad popije. Tada je, kaže, najgori bio za svoju porodicu, prisećajući se proslave 8. marta pre tri godine kada je supruzi na praznik u jednom restoranu naručio pesme, a samo dve nedelje kasnije razbio joj lobanju.

Lidija je, kaže, posle oporavka, otišla sa decom kod svojih roditelja da živi, a deca više nisu za njega htela ni da čuju.

Vasiljeviću, koji je bio u pritvoru, izrečena je zabrana prilaska porodici, a nesrećna Lidija, misleći da je pakao sa nasilnikom iza nje, krenula je dalje u život, ne sluteći da krvnik vreba priliku da je ubije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike