Detalji stravičnog ubistva Srpkinje u Italiji: Bivši je godinama terorisao, razbio joj lobanju, pa sasuo kišu metaka u nju! (FOTO/VIDEO)

08.06.2022

17:06

0

Autor: I.P.

Zlatan godinama terorisao žrtvu

Detalji stravičnog ubistva Srpkinje u Italiji: Bivši je godinama terorisao, razbio joj lobanju, pa sasuo kišu metaka u nju! (FOTO/VIDEO)
Lidija Miljković ubijena u Vićenci - Copyright Printscreen/YouTube/ Local Team

Lidija Miljković, 42-godišnjakinja koju je ubio njen bivši emotivni partner u ulici Vigolo u Vićenci, nakon što je ispratila svoju najmlađu ćerku u školu, radila je u Food & co u Vićenci već 8 godina.

Nju je ubio iz vatrenog oružja u ulici Vigolo, njen bivši partner Zlatan Vasiljević (44) takođe iz Srbije.

On je posle ubistva pobegao, ali je poslepodne pronađen njegov automobil, a policija je u njemu zatekla dva leša. Naime Vasiljević je upucao svoju sadašnju partnerku Venecuelanku koja je sa njim bila u autu, a potom izvršio samoubistvo. U njegovom automobilu je pronađen i eksploziv.

Vlasnik restorana u kojem je stradala žena radila Benedeto Mondelo, koji je takođe i brat Lidijinog sadašnjeg partnera, pojašnjava da je Zlatan godinama terorisao žrtvu.

- Već nekoliko godina traju pritužbe i žalbe – objasnio je on situaciju između ubijene i njenog bivšeg emotivnog partnera.

Mondelo kaže da joj je ubica pre nekoliko godina razbio  lobanju i da je mesecima bila bolesna. Tada je, kao paradoks, prikazana kao da je napustila svoju decu.

Godine 2019. izdata je zabrana približavanja.

- Najavljena tragedija, kao i sve tragedije ove vrste. Ludi ljudi koji idu okolo po ceo dan ne radeći ništa - zaključio je Mondelo.

Gradonačelnik i predsednik Pokrajine Frančesko Ruko takođe je govorio o tragičnoj vesti.

- Vićenca beleži još jedan užasan femicid. Ovog puta, majka koja je tek odvela svoju decu u školu pala je na ulicu pod pucnjem. Grad je zgrožen ovom novom epizodom nasilja – primećuje i najoštrije osuđuje, uveren da policija čini sve da odgovornu osobu privede pravdi”.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike