Ovo je ubica koji je izrešetao Srpkinju u Vićenci: Zlatan je prvo ubio bivšu partnerku, pa svoju devojku, a onda i sebe! (FOTO/VIDEO)

08.06.2022

18:41

0

Autor: 24sedam

Pre nekoliko godina joj je razbio lobanju

Ovo je ubica koji je izrešetao Srpkinju u Vićenci: Zlatan je prvo ubio bivšu partnerku, pa svoju devojku, a onda i sebe! (FOTO/VIDEO)
zlatan vasiljevic fejs (2) - Copyright Printscreen/Facebook

U italijanskom gradu Vićenci danas je ubijena Srpkinja Lidija Miljković (42), a njen bivši partner Zlatan Vasiljević (44), takođe iz Srbije, koji je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem se, nalazilo još jedno beživotno telo.

Lidija je, kako su preneli italijanski mediji, odvezla dvoje dece u školu i kada se u svom automobilu spremala da krene kući, Zlatan joj je prišao.

On je pucao u nju u ulici Vigolo, dok se još uvek nalazila u svom vozilu.

Printscreen/Facebook/Youtube/antennatre
 

Nakon ubistva je pobegao, ali je poslepodne pronađen njegov automobil u kojem je policija zatekla dva beživotna tela.

Naime, Vasiljević je upucao svoju sadašnju partnerku Venecuelanku koja je sa njim bila u autu, a potom je izvršio samoubistvo. U njegovom automobilu je pronađen i eksploziv.

Godinama terorisao žrtvu

Vlasnik restorana u kojem je Lidija radila, Benedeto Mondelo, koji je takođe i brat Lidijinog sadašnjeg partnera, pojašnjava da je Zlatan godinama terorisao žrtvu.

Printscreen/Facebook
 

- Već nekoliko godina traju pritužbe i žalbe - objasnio je on situaciju između ubijene i njenog bivšeg emotivnog partnera.

Mondelo kaže da joj je ubica pre nekoliko godina razbio lobanju i da je mesecima bila bolesna. Tada je, kao paradoks, prikazana kao da je napustila svoju decu.

Zabrana približavanja izdata je 2019. godine.

Printscreen/Facebook
 

- Najavljena tragedija, kao i sve tragedije ove vrste. Ludi ljudi koji idu okolo po ceo dan ne radeći ništa - zaključio je Mondelo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike