Ovo je Venecuelanka kojoj je Zlatan presudio nakon što je ubio Lidiju: Od muža nasilnika pobegla kod ljubavnika ubice!

09.06.2022 | 08:41

Autor: D. Antonijević

"Ne mogu da razumem zašto su bili zajedno u tim kolima"

Copyright Foto: ilgiornaledivicenza.it/Printscreen

U italijanskom gradu Vićenci juče je ubijena Srpkinja Lidija Miljković (42), a u nju je pucao njen bivši partner Zlatan Vasiljević (44), Srbin iz Bosne i Hercegovine, koji je pre nego što je izvršio samoubistvo ubio i svoju sadašnju devojku, Venecuelanku Gabrijelu Serano (36).

Gabrijela je majka dve ćerke, udata za drugog nasilnog muškarca kojeg je prijavila i od kojeg je pokušavala da se odvoji.

Živela je u Rubanu, u provinciji Padova i čekala je da se vrati na posao nakon operacije u Španiji, zemlji u kojoj živi njena sestra i gde je Gabrijela sanjala da se preseli na novi početak, očigledno daleko od bolova i situacija koje bi volela da zauvek ostavi iza sebe, pišu italijanski mediji.

Poslednjih meseci Gabrijela se upoznala i počela da izlazi sa Vasiljevićem. I upravo je njemu, koji će je kasnije upoznati sa svojom advokaticom Danijelom Neri, ispričala o svojim problemima sa suprugom. O maltretiranju na koje ju je primorao. Reči koje su tada imale posledice i na sudskom nivou otvaranjem dva odvojena postupka.

- Pribavili smo nalog za civilnu zaštitu od suda u Padovi protiv supružnika gospođe Serano. Istovremeno, još uvek protiv njenog supruga, u toku je krivični postupak za maltretiranje u porodici. Vest o Gabrijelinoj smrti predstavlja još jedan veoma dubok šok za mene. Ona me je zamolila da nastavim sa razlogom razdvajanja. Trebalo je uskoro da imamo saslušanje. Sve je to tako neverovatno - rekla je advokatica.

Gabrijelu Serano sa advokatom je upoznao upravo onaj koji je juče postao njen ubica.

- Ne mogu da razumem zašto su bili zajedno. Koliko sam znao, nakon afere, prekinuli su svoju romantičnu vezu, više nisu izlazili. Ne mogu da objasnim zašto su bili zajedno u tom autu, koji put ih je naterao da se sretnu- rekla je Neri. POGLEDAJ GALERIJU

Venecuelanka je ubijena iz vatrenog oružja u potiljak, a njeno telo je ležalo na zadnjem sedištu "mazde" parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog.

Automobil marke "mazda" nije pripadao ubici, a vozilo je registrovano na ime Gabrijelinog supruga, Alesandra Naja.

- To je prorečena tragedija. Znao sam da će je ludi Zlatan povrediti. Ovde sam sa policijom. Ne mogu da verujem- rekao je Naj.

Alesandro je poznavao Zlatana, i kako kaže, razgovarali su telefonom pre tri meseca.

- Gabrijela i ja smo bili zajedno dvadeset godina, imali smo dve prelepe ćerke, jednu još maloletnu. Pre dve i po godine, međutim, doneli smo odluku da se razdvojimo. Gabrijela, koja je radila kao prodavačica, kao slobodna žena u novembru prošle godine počela je da izlazi sa Zlatanom Vasiljevićem - priča Naj za italijanske medije i dodaje:

- Znao sam za njenog poznanika i nikada mi se nije sviđao. Znao sam da je nasilan čovek koji je uhapšen zato što je tukao bivšu ženu, čak i pred decom.

- Iako Gabrijela i ja više nismo bili zajedno i sigurno nisam mogao da je sprečim da se viđa sa tim čovekom, nisam krio zabrinutost. Ona je i dalje bila majka mojih ćerki i neko koga sam oduvek volela. Mislim da je to normalno nakon što smo dvadeset godina zajedno - rekao je Naj.

Alesandro, takođe poreklom iz Venecuele poput Gabrijele, kaže da se njegova bivša žena u mesecima u kojima se zabavljala sa Zlatanom udaljila veoma daleko od njega, toliko da je bio prijavljen za maltretiranje za koje je rekao da je „izmišljeno“.

- Sud mi je naložio da se udaljim iz kuće u Sarmeoli, u kojoj smo živeli sa ćerkama. Ona i Zlatan su izmislili maltretiranja koja nisu postojala.

U martu ove godine, međutim, priča između Gabrijele i Zlatana je bila prekinuta. Ona se vratila bivšem mužu, ali ne samo to. Ona mu je u očaju rekla da joj je Zlatan pretio da će je ubiti ako ga ostavi.

- Tražila je da ga nazovem telefonom i razgovaram sa njim. Reci mu da prestane. I tako sam i uradio. Pozvao sam ga i rekao mu da ne traži više majku mojih ćerki. Počeo je da plače, rekao mi je da je više nikada neće kontaktirati i da se plaši da ga ne povredim.

BONUS VIDEO:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/06/01/64c4e9adb45738d81958c3c4/uhd/64c4e9adb45738d81958c3c4.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c3c4",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1028429_th_1654707039.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

 

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam