"Umreću sa detetom u naručju": Ispovest žene koja je pretrpela jezivo nasilje u Novom Sadu - Tukao je, pa tražio vodu da popije lekove?

07.06.2022

20:15

0

Autor: M.P.

Pukom srećom nasilje je video komšija koji je alarmirao policiju

"Umreću sa detetom u naručju": Ispovest žene koja je pretrpela jezivo nasilje u Novom Sadu - Tukao je, pa tražio vodu da popije lekove?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Daria T. (28) iz Novog Sada preživela je porodično nasilje, kada ju je nevenčani suprug Amer G. (23) pretukao. Odmah po napadu je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana.

Snimak nasilja pojavio se juče na društvenim mrežama, a na njemu se vidi Daria, koja drži trinaestomesečnu bebu u rukama i Amer G. koji u jednom trenutku udara ženu u glavu, usled čega ona završava u ležećem položaju, a zatim pokušava da joj otme bebu.

Ovaj snimak zaprepastio je mnoge, a pukom srećom, neko od komšija je video napad i pozvao policiju koja je odmah reagovala.

Kako je Daria ispričala za Kurir sa svojim nevenčanim suprugom je povremeno živela, a nasilje ranije nije trpela.

- Mislila sam da će me ubiti, vikala sam: "Molim vas, pomozite mi, ljudi!" Sve vreme sam držala dete u naručju i nisam htela da ga pustim. U glavi mi je bilo: "Neću dugo, ubiće me. Umreću s detetom u naručju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Taj šok nikad neću zaboraviti. Ni ja ni dete, iako je malo. Ono sada stalno plače i vrišti, a oboje se budimo noću od straha - kaže kroz suze Daria.

Prisluškivao razgovor, pa je napao?

Sve se odigralo u nedelju u Ćipranovoj ulici u Novom Sadu. Daria je tog dana, kako priča, otišla kod komšinice da popije kafu jer u svom domu nije imala struje.

- Tog kritičnog dana Amer je dolazio kod mene više puta. Dolazio je i odlazio. Ja sam negde oko 18 časova otišla kod komšinice na kafu, s obzirom na to da nemam struje u stanu gde živim s detetom. Komšinica i ja smo pile kafu, kad je u jednom momentu ona signalizirala da vidi Amera kako prisluškuje šta pričamo - priseća se Daria.

- Pitala sam šta radi tu, a on me je tada pitao: "Šta ti govoriš da sam ja pe*er?!" Odgovorila sam mu da ga uopšte u razgovoru s komšinicom nisam pomenula. I stvarno nisam! - tvrdi žena.

Tada prema njenim rečima počinje pakao.

- Počeo je da steže vilicu i psovao me je strašno. Psovao mi je i mrtvog oca i majku, govorio da sam ku*va, da će me ubiti i silovati ćerku iz prvog braka... Ma, svašta. Onda mi je zatražio vodu kako bi popio lekove. Donela sam mu. U jednom trenutku je tražio da mu dam dete, ali nisam htela jer sam znala šta sledi. Znala sam da je hteo dete da spusti, a da mene tuče - priča ona.

Daria objašnjava da je tada sela na stepenište u dvorištu prekoputa svog stana.

- Prišao mi je i opalio mi šamarčinu, pa još dve jače, pa me udarao u glavu. Nakon toga pocepao je majicu koju je imao na sebi, obmotao je oko mog vrata. Počeo je da steže majicom moj vrat i bukvalno me je tako i podigao sa stepeništa. Držala sam dete, stiskajući ga, da ne bi nešto i njemu uradio. Kad me je podigao majicom, tada me je srušio na zemlju i uspela sam svoj palac da podvučem pod majicu da bih nekako došla do daha - prepričava mučnu scenu pretučena žena i dodaje da ju je smrti spasao komšija, koji je slučajno naišao.

- Amer me je onda pustio i otišao je u moj stan. Videla sam da drži nož i zove me da dođem. Međutim, neko je pozvao policiju, koja je stigla baš u tom trenutku - dodaje.

Napadnuta žena nada se da će Amer G. dobiti adekvatnu kaznu.

- Ne želim više da ga vidim! Plašim se njega i njegove porodice, jer sam već imala neke pretnje s njihove strane, ali neću odustati. Nadležni moraju da ga kazne - kaže ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike