Pritvor za nasilnika iz Novog Sada: Zverski tukao ženu dok je držala dete u naručju (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

07.06.2022

14:54

0

Pritvor po ovom rešenju može trajati do 6. jula, a protiv odluke o pritvoru, A. G. i njegov branilac imaju pravo žalbe

Pritvor za nasilnika iz Novog Sada: Zverski tukao ženu dok je držala dete u naručju (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
porodično nasilje u Novom Sadu - Copyright instagram/printscreen/192.rs

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu osumnjičenom A. G (23) iz Novog Sada, koji se tereti za izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, odredio je pritvor u trajanju od 30 dana.

Pritvor je određen posle saslušanja osumnjičenog, i to iz razloga što sud smatra da bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Pritvor po ovom rešenju može trajati do 6. jula, a protiv sudske odluke o pritvoru, osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe vanpretresnom veću Osnovnog suda u Novom Sadu.

Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo pritvor od 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).

Podsetimo, A. G. (23) iz Novog Sada, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom D. T. (28) iz Novog Sada.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na društvenim mrežama i naišao je na oštru osudu javnosti. Komšije su videle da muškarac tuče ženu i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu u Novom Sadu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike